Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πατρινός Δημήτρης Στρέπκος των Celebrity Skin έκλεψε την παράσταση σε σώου μόδας στην Αθήνα

Ο Πατρινός Δημήτρης Στρέπκος των Celebri...

Παρουσίασαν τη νέα κολεξιόν τους για την ερχόμενη άνοιξη και καλοκαίρι στην 12η Athens Xclusive Designers Week

Για μία ακόμη φορά σε μία μεγάλη διοργάνωση μόδας, το γνωστό και μοντέρνο σχεδιαστικό δίδυμο των Celebrity Skin, όπως είναι γνωστό το label της Ελένης Μπάρλα και του Δημήτρη Στρέπκου που έχει ζήσει για πολλά χρόνια στην Πάτρα, έκλεψε την παράσταση με τις ιδιαίτερες avant garde δημιουργίες του.

Οι Celebrity Skin συμμετείχαν μαζί και με 23 ακόμη Έλληνες σχεδιαστές ρούχων, όπως ο Μιχάλης Ασλάνης, ο Μίλτος, ο Πάνος Απέργης, ο Μάκης Τσέλιος, κ.α. στη 12η Athens Xclusive Designers Week, στο Συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα και εντυπωσίασαν πραγματικά.

Στο fashion show τους με τίτλο «Bipolar Disorder-Διπολική διαταραχή», όπως έγραψε το σάιτ queen.gr, οι Celebrity Skin παρουσίασαν κομμάτια goth αισθητικής, με περίτεχνες λεπτομέρειες και σε εκκεντρικές γραμμές ενώ το χρώμα που κυριάρχησε, για μία ακόμα φορά, ήταν το αγαπημένο τους μαύρο.

Όπως συμβαίνει συνήθως, με τα σώου μόδας των Celebrity Skin, στην πασαρέλα περπάτησαν για χάρη τους πολλά γνωστά ονόματα της εγχώριας σώουμπιζ, σε ρόλο μοντέλων. Μεταξύ αυτών ήταν η μούσα και πηγή έμπνευσης για τους Celebrity Skin, ηθοποιός Άντα Λιβιτσάνου, η οποία κατάγεται από τη Λευκάδα, η Λάουρα Νάργκες, το συγκρότημα Vegas, ο γοητευτικός και καλογυμνασμένος ηθοποιός Δημήτρης Βλάχος, ο Γιώργος Χειμωνέτος που έκλεψε σχεδόν την παράσταση όταν εμφανίστηκε με μοντέρνο μαύρο εσώρουχο στην πασαρέλα, η ηθοποιός Τζένη Μπότση και ο στυλίστας Αλέξης Φούκος.

Για μια ακόμα φορά λοιπόν, το σχεδιαστικό δίδυμο Δημήτρης Στρέπκος και Ελένη Μπάρλα έμεινε πιστό στην avant-garde φιλοσοφία του και παρουσίασε στο κοινό καλοδουλεμένα, ιδιαίτερα ρούχα που ξεχωρίζουν για τις αμέτρητες λεπτομέρειες που τραβούν το βλέμμα και σε προκαλούν να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στο κάθε κομμάτι.

Να σημειώσουμε ότι οι προσκεκλημένοι σχεδιαστές παρουσίασαν τις ενδυματολογικές τους προτάσεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013. Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια το δίδυμο των Celebrity Skin, έχει γίνει γνωστό για την θεατρικότητα των ρούχων του ενώ έχουν καταφέρει να αποτελέσουν το αγαπημένο brand πολλών επωνύμων όπως η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη, η Άντα Λιβιτσάνου, ο Μέμος Μπεγνής κ.α.

Ο Δημήτρης Στρέπκος είναι αδελφός του σκηνοθέτη του θεάτρου και ηθοποιού Χρήστου Στρέπκου και είχε μάλιστα δώσει και μία αναλυτική συνέντευξη στο ανοιξιάτικο τεύχος του περιοδικού The Best Magazine. Ο Δημήτρης Στρέπκος είχε ζήσει στην Πάτρα με την οικογένεια του στα Σύνορα και φροντίζει ακόμη και σήμερα όποτε έχει ελεύθερο χρόνο, να έρχεται στην Πάτρα καθώς έχει πολλούς φίλους εδώ.

Το μότο και φιλοσοφία των Celebrity Skin που η φήμη τους έφτασε από το Κολωνάκι μέχρι το Ντουμπάι και τη Νέα Υόρκη, είναι το εξής, «Tόλμησε να φορέσεις. Τα ρούχα μας είναι Avand Garde, επηρεασμένα από το glamour είδωλο του Χόλυγουντ, την Marlene Dietrich, τις ταινίες του Τιμ Μπάρτον Burton και την αγάπη μας για μαύρα & γκρι χρώματα».

Οι Δημήτρης Βλάχος, Τζένη Μπότση και Αλέξης Φούκος με δημιουργίες των Celebrity Skin.

Οι Δημήτρης Βλάχος, Τζένη Μπότση και Αλέ...

Οι Δημήτρης Βλάχος, Τζένη Μπότση και Αλέξης Φούκος με δημιουργίες των Celebrity Skin.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight