Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Παναιγιάλειος παίζει στο Αίγιο (15.30) με τον Παναιτωλικό για το κύπελλο

Ο Παναιγιάλειος παίζει στο Αίγιο (15.30)...

Με το κόσμο στο πλευρό της η αιγιώτικη ομάδα στοχεύει στην πρόκριση

Ο Παναιγιάλειος υποδέχεται σήμερα (15.30) το μεσημέρι τον Παναιτωλικό, με όλους στο "μελανόλευκο" στρατόπεδο να δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, έχοντας πάντα τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους.

Ο Νίκος Κουρμπανάς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι καλείται να ξεπεράσει τις απουσίες και να κάνει τις... αλχημείες του για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα, κόντρα σ' έναν αντίπαλο που αναμφισβήτητα είναι το φαβορί.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζει στον "άσο" όπου μοναδικός "ετοιμοπόλεμος" πορτιέρο είναι ο Γιάννης Μπαλτιμάς, ενώ στον πάγκο θα κάτσει αναγκαστικά ο Καράδαης που προέρχεται από πολυήμερη απουσία λόγω τραυματισμού και θα ξεκινήσει προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα.

Από κει και πέρα νοκ άουτ είναι οι τραυματίες Μπουρλάκης, Ρέλλας, Ρίζος και Αργυρόπουλος, ενώ αντίθετα ο Γιώργος Παπαδόπουλος προπονήθηκε σήμερα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Μετά την χθεσινή πρωινή προπόνηση ο "μελανόλευκος" κόουτς ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που θα πρέπει αύριο το μεσημέρι να βρίσκονται στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου και είναι οι: Μπαλτιμάς, Καράδαης, Λαζανάς, Διαμαντόπουλος, Ακπαρίδης, Τ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Σούλης, Γκοτσούλιας, Σκαρτσίλας, Μπούνας, Μπουλούμπασης, Παπαχρήστος, Σανδραβέλης, Μαυρόπουλος, Θεοφανόπουλος, Δαλιάνης, Αγουρίδης και Λαλαής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports