Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 23 Οκτωβρίου

Tα ζώδια για σήμερα, 23 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Στο ζώδιό σας εισέρχεται σήμερα ο ζωοδότης Ήλιος και για ένα μήνα θα ανεβάσει τη δημιουργικότητα, τη λάμψη, την αυτοπεποίθηση και τη ζωτικότητά σας. Κορυφώνεται σήμερα και η θετική του όψη με τον υπερβατικό Ποσειδώνα, η οποία προσφέρει ονειρικές στιγμές έρωτα και τέχνης. Λυτρωτικό αίσθημα αποσυμπίεσης.

Τοξότης

Με τη διέλευση του Ήλιου απ’ το Σκορπιό για ένα μήνα, θα βρίσκεστε σε περίοδο κλεισίματος κύκλων και ζητημάτων που σας απασχολούσαν. Η θετική του γωνία με τον Ποσειδώνα σήμερα, μαλακώνει τον εσωτερικό σας κόσμο, ενώ προσφέρει έμπνευση καλλιτεχνική και ανάταση πνευματική ή όμορφες στιγμές οικιακής θαλπωρής.

Αιγόκερως

Σε έναν μήνα με έμφαση στη φιλία και τη δικτύωση σάς βάζει η αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, κι έτσι θα κάνετε πολλά πράγματα με τις παρέες σας, ενώ είναι ιδανική περίοδος για να οργανωθείτε και να οργανώσετε ομάδες, συλλόγους κλπ. Η θετική όψη του με τον Ποσειδώνα σήμερα, φέρνει εύκολα τέτοιες επαφές και συναντήσεις.

Υδροχόος

Τονίζει τον επαγγελματικό σας τομέα η διέλευση του Ήλιου απ’ το Σκορπιό για έναν μήνα, μια περίοδος όπου με περισσότερη αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα θα μπορέσετε να βάλετε κάποιες βάσεις. Η θετική γωνία Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα, προσφέρει εύνοια από άτομα εξουσίας και βελτίωση οικονομική και ξεπερνάτε τις πιέσεις.

Ιχθύες

Η διέλευση του Ηλίου απ’ το Σκορπιό για ένα μήνα τονώνει τη ζωτικότητα, την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητά σας, ενώ δίνει έμφαση σε θέματα σπουδών, ταξιδιών και νομικών. Η πολύ ωραία όψη του με τον Ποσειδώνα σήμερα, προσφέρει υπερβατικές στιγμές, είτε μέσα απ’ την τέχνη, τη πνευματικότητα ή τον έρωτα.

Κριός

Ο Ήλιος μπαίνει στο Σκορπιό  σήμερα και για ένα μήνα θα κάνει  τη διάθεση πιο εσωστρεφή αλλά και ερωτική, ενώ θα δώσει έμφαση σε θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, εφορίας κλπ. Σχηματίζει μια πολύ ωραία όψη με τον Ποσειδώνα τώρα, η οποία προσφέρει όμορφες ερωτικές στιγμές ή ψυχική ανάταση μέσω τέχνης και πνευματικότητας.

Ταύρος

Η είσοδος του Ηλίου στο Σκορπιό σήμερα σάς βάζει σε έναν κοινωνικό μήνα, με έμφαση στον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών. Αρκετή κοινωνικότητα, νέοι έρωτες, φίλοι και συνεργάτες έρχονται στη ζωή σας. Η ωραία όψη που σχηματίζει σήμερα, απογειώνει το ρομαντισμό και προσφέρει όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Δίδυμοι

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ήλιος  και για έναν μήνα θα τονίσει τον  οίκο της υγείας κι εργασίας. Είναι περίοδος όπου θα ασχοληθείτε με τη διατροφή, το fitness, με μια νέα δίαιτα ή θεραπεία και τσεκ-απ. Εργασιακές ευκαιρίες. Η θετική όψη με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, προσφέρει επαγγελματικές λύσεις με διακριτικό τρόπο.

Καρκίνος

Σε έναν ερωτικό μήνα σάς βάζει  η είσοδος του Ηλίου στο  Σκορπιό, η οποία θα φέρει την  ευκαιρία για νέες αισθηματικές εμπειρίες αλλά και για διασκέδαση, χαρά και δημιουργικότητα. Ειδικά σήμερα που κορυφώνεται το όμορφο τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα, προσφέρει υπερβατικές στιγμές έρωτα και τέχνης, που απολυτρώνουν από εντάσεις.

Λέων

Θέματα σπιτιού, οικογένειας και  ακινήτων θα τονίσει για ένα μήνα η διέλευση του Ηλίου απ’ το Σκορπιό. Σήμερα κορυφώνεται και η θετική του όψη με τον υπερβατικό Ποσειδώνα, η οποία προσφέρει ωραίες στιγμές οικιακής θαλπωρής αλλά και όμορφες ερωτικές εμπειρίες. Ιδανική μέρα για νέες σχέσεις, φιλίες ή συνεργασίες.

Παρθένος

Σε έναν επικοινωνιακό μήνα εισέρχεστε με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, όπου θα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις, βόλτες, μετακινήσεις, αλλά και για μαθήματα, σεμινάρια κλπ. Η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, απογειώνει τον ερωτισμό και φέρνει όμορφα συναισθήματα στις σχέσεις.

Ζυγός

Φεύγει ο Ήλιος απ’ το ζώδιό σας και περνά στο Σκορπιό, απ’ όπου για ένα μήνα θα τονίσει τον οικονομικό σας τομέα. Αγορές, πωλήσεις, πληρωμές, συμφωνίες και άλλες συναλλαγές πιθανές. Η ωραία όψη που σχηματίζει σήμερα με τον Ποσειδώνα, βελτιώνει τα οικονομικά και τα επαγγελματικά με ανέλπιστους αλλά διακριτικούς τρόπους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being