Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποια πρόσωπα έκλεισαν για το πάνελ της εκπομπής «Πρωινό mou», στο Mega τη νέα σεζόν

Ποια πρόσωπα έκλεισαν για το πάνελ της ε...

Από το ειδικό κάστινγκ που έγινε, πέρασαν αρκετά πρόσωπα με σκοπό να βρεθούν στην παρέα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά

Την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012, σε δύο ακριβώς εβδομάδες δηλαδή, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα καλημερίσουν τους τηλεθεατές για τη νέα χειμερινή τηλεοπτική σεζόν και θα βρίσκονται για μια ώρα ακριβώς απέναντί από τη δημοφιλή πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Φέτος, στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, όπως γράφει το σάιτ gossip-tv, δεν θα συμμετάσχει η Μαίρη Συνατσάκη, αφού το κανάλι της Μεσογείων δεν θέλει να την «κάψει» μιας και πρόκειται να παρουσιάσει το νέο Master Chef!

Επίσης δεν θα εμφανιστεί ούτε ο Τάσος Θεοδώρου, ο οποίος μετακόμισε στην Κύπρο. Πολλοί πέρασαν από το κάστινγκ που έγινε για τις ανάγκες ανεύρεσης φρέσκων προσώπων που θα πλαισιώσουν την εκπομπή, ωστόσο κανένας νέος συνεργάτης, όπως φαίνεται δεν προέκυψε από τη διαδικασία.

Όπως σημειώνει με έμφαση το gossip-tv, κανένα νέο πρόσωπο δεν θα στελεχώσει την εκπομπή, καθώς έτσι αποφάσισε η διοίκηση του σταθμού. Τα στελέχη του Mega είχαν από καιρό αποφασίσει ότι δεν χρειάζεται να κάνουν αλλαγές και να προσθέσουν πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες, θεωρώντας δε πολύ δικαιολογημένα, ότι η αύξηση των προσώπων, δεν πρόκειται να φέρει και περαιτέρω άνοδο στις ήδη υψηλές τηλεθεάσεις.

Οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού αποφάσισαν τα χρήματα που έχουν στη διάθεσή τους για το «Πρωινό mou», να μην τα δώσουν σε κάποιον πανελίστα, αλλά σε κάποιους δημοσιογράφους που θα καλύπτουν και θα επιμελούνται θέματα για την εκπομπή.

Έτσι λοιπόν τα θέματα θα τα σχολιάζουν ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά έχοντας μαζί στην παρέα τους όπως και πέρυσι, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Σάσα Σταμάτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight