Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αχαιός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Ο Αχαιός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης...

Μίλησε για την παράσταση "Υπηρέτης με δύο αφεντικά" του Πέτρου Φιλιππίδη όπου παίζει και θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Οκτωβρίου 2012

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες στην καλή χαρά» στο κανάλι του Alpha, ήταν ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης τη χθεσινή Κυριακή 21 Οκτωβρίου το πρωί με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση «Ένας υπηρέτης με δύο αφεντικά» όπου θα παίξει, στο θέατρο «Μουσούρη» στην πλατεία Καρύτση, στην Αθήνα.

Ο συμπαθής ηθοποιός που έλκει ως γνωστό την καταγωγή του, από την πλευρά του πατέρα του, από την Κάτω Αχαΐα, μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για όλα, για την σχεδόν δεκαπεντάχρονη επαγγελματική του διαδρομή στο θέατρο, για τη φετινή συνεργασία στο θέατρο με τον δημοφιλή Πέτρο Φιλιππίδη, για το πάθημα του όταν έπαιζε στο μιούζικαλ «Grease» όταν επί σκηνής έχασε τον ένα του φακό επαφής και μετά δεν μπορούσε να δει (έχει όπως αποκάλυψε 8 βαθμούς μυωπία), κ.α.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, άνετος και με χιουμοριστική διάθεση, απάντησε και στις «τολμηρές» ερωτήσεις που του έθεσε η Ναταλία Γερμανού και οι υπόλοιποι της παρέας της εκπομπής, όπως αν έχει κάνει ποτέ πρόταση γάμου σε κοπέλα και απάντησε αφού κόμπιασε λίγο, πως ναι.

Επίσης τόνισε ότι στην καριέρα του προσπαθεί να υποδύεται διαφορετικούς ρόλους και ανάλογα να «πλάθει» το ταλέντο του και έφερε ως παράδειγμα τους ρόλους του σε παραστάσεις όπως η πρόσφατη με τίτλο «Αναζητώντας τον Αττίκ» αλλά και το «Λεωφορείο ο πόθος» στο ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας την περίοδο 2010-11 όπου έπαιξε με επιτυχία τον θρυλικό ρόλο του Στάνλει Κοβάλσκι πλάι στην Κάτια Γέρου-Μπλανς Ντιμπουά.

Η παράσταση «Ένας υπηρέτης με δύο αφεντικά» αποτελεί διασκευή του κλασικού έργου του Κάρλο Γκολντόνι, την οποία έχουν επιμεληθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον Χρήστο Σιμαρδάνη που παίζει επίσης στο έργο.

Παραμένοντας πάντα στην Ιταλία, ο Πέτρος Φιλιππίδης και Χρήστος Σιμαρδάνης μεταφέρουν την πλοκή στις δεκαετίες του '50 και '60, με φόντο την Ιταλική Μαφία στην υπέροχη και νωχελική πόλη των δόγηδων και των καναλιών, τη ρομαντική Βενετία.

Η πρεμιέρα έχει οριστεί να γίνει Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012 και όλοι οι συντελεστές δουλεύουν σε τρελούς ρυθμούς και εντατικές πρόβες ώστε να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη μέρα.

Παίζουν επίσης οι ηθοποιοί Τάκης Παπαματθαίου, Άννα Μονογιού, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Πάνος Βλάχος, Ηλίας Γιαννάκης, Σταυρίνα Ψιμοπούλου και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Με «όπλο» λοιπόν το γέλιο και την αγνή διασκέδαση, η παράσταση του θεάτρου «Μουσούρη», ενός από τα πιο εμπορικά θέατρα τα τελευταία χρόνια όπου πρωταγωνιστεί σταθερά ο Πέτρος Φιλιππίδης, φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα αξέχαστο μάθημα ζωής, με μηνύματα για την ίδια την ύπαρξή μας, την αγάπη, τον έρωτα και φυσικά την εξουσία.

Στο επίκεντρο του έργου είναι, ένας πανούργος υπηρέτης, που δουλεύει για δύο αφεντικά, περιστοιχισμένος από χαρακτήρες απερίγραπτους. Ένα κορίτσι μεταμφιεσμένο σε δίδυμο αδελφό της, η οποία ψάχνει τον αγαπημένο της που κατηγορείται για φόνο, ένας νεαρός που προσβλέπει σε μια καριέρα στην όπερα για να ξεφύγει από τη μαφιόζικη φαμίλια του, ένας υπερφίαλος δικηγόρος, ένας αρχιμαφιόζος πατέρας και διάφορες άλλες προσωπικότητες, που «απογειώνουν» τη χιουμοριστική διάθεση του έργου, δημιουργώντας σωρεία μπερδεμάτων και παρεξηγήσεων.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης υπογράφει και τη σκηνοθεσία της παράστασης ενώ τα σκηνικά είναι του Γιώργου Γαβαλά, τα κοστούμια της Κλαιρ Μπρέιζγουελ, οι φωτισμοί της Ελευθερίας Ντεκώ και η μουσική επιμέλεια του Ιάκωβου Δρόσου. Την κίνηση έχουν επιμεληθεί η Ελπίδα Νίνου και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Οι ημέρες & ώρες των παραστάσεων θα είναι,

Τετάρτη: 19:00

Πέμπτη – Κυριακή: 21:00

Σάββατο Λαϊκή Απογευματινή: 18:00

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 20 ευρώ

Λαϊκή απογευματινή: 16 ευρώ

Φοιτητικό: 14 ευρώ

Σάββατο βράδυ γενική είσοδος: 22 ευρώ

Πέμπτη: Άνεργοι, άνω των 65 ετών, νέοι έως 26 ετών: 14 ευρώ.

*Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αναφέρθηκε και στην ετεροθαλή αδελφή του που ζει στην Κολομβία καθώς και στον ρόλο του Κίμωνα που υποδύεται στο σήριαλ του Mega, «Κλεμμένα Όνειρα» που ξεκινά και πάλι να παίζεται (ο νέος κύκλος επεισοδίων) από τις 5 Νοεμβρίου 2012.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight