Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR- Σε ποιό δρόμο της Ρώμης εκδιδόταν μια από τις Πατρινές που συνελήφθησαν - Νέα στοιχεία από την RomaToday

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR- Σε ποιό δρόμο της Ρ...

20 ευρώ η "ταρίφα"...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις Πατρινές κοπέλες που εκπορνεύονται στην Ιταλία. Μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Il Messaggero που προκάλεσε σάλο στην Πάτρα και έκανε τον γύρο της Ελλάδας, η έγκυρη ιστοσελίδα της Ρώμης Roma Today δίνει περισσότερες πληροφορίες, όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά το thebest.gr. Όπως μεταφράζει συνεργάτης του thebest.gr η ιστοσελίδα γράφει ότι μια νεαρή γυναίκα από την Πάτρα συνελήφθη να εκδίδεται νύχτα κοντά στο λιμάνι της Ρώμης, στην περιοχή Tiburtina, στο ύψος της Via Pietralata.

Μια άλλη Ελληνίδα, με καταγωγή από την Ηγουμενίτσα, διαπληκτίστηκε άγρια με δυο Βουλγάρες πόρνες στην περιοχή Prenestina, κοντά στην Παράκαμψη της ιταλικής πρωτεύουσας.

Οι αριθμοί των Ελληνίδων που λόγω κρίσης εκδίδονται στην Ιταλία, προς το παρόν, είναι μέτριοι, γράφει η ιστοσελίδα. Αλλά στους αριθμούς, σχεδόν πάντα, υπάρχει η αλήθεια, προσθέτει. Στην ανάρτηση του Roma Today αναφέρεται, επίσης, ότι η ζώνες της υπαίθριας πορνείας έχουν μοιραστεί μεταξύ των κυκλωμάτων και δεν μπορεί μια πόρνη να μπει στα... χωράφια μιας άλλης.

Οι Ελληνίδες χρεώνουν 20 ευρώ για τον κάθε πελάτη και το τελευταίο διάστημα είναι έντονη η παρουσία της και στο λιμάνι του Μπάρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις