Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ανοικτές συνελεύσεις την επόμενη εβδομάδα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πάτρα: Ανοικτές συνελεύσεις την επόμενη ...

Δευτέρα και Τρίτη

Δύο συγκεντρώσεις πραγματοποιεί στην Πάτρα στις αρχές της επόμενης ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας. Η πρώτη θα γίνει τη Δευτέρα στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου και η δεύτερη την Τρίτη στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για τις δύο εκδηλώσεις αναφέρει:

"Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΑΧΑΪΑΣ στο πλαίσιο της οργανωτικής του πορείας, για να γίνει πράξη το σύνθημα « ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ», για να κάνουμε την ελπίδα πραγματικότητα, για τον συντονισμό και την οργάνωση των πολιτών με στόχο τη δυναμική ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής καλεί σε:

-Ανοιχτή Συνέλευση Εμπόρων Επαγγελματοβιοτέχνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαϊας στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και ώρα 19:00. Εισηγητής: Θεόδωρος Παρασκευόπουλος οικονομολόγος- μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

-Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Κεντρικού Διαμερισμάτος Πάτρας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαϊας στην αίθουσα του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης στην πλατεία Γεωργίου τη Τρίτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 19:00. Εισηγητές: Γιάννης Μπαλάφας διευθυντής Κ.Ο. - μέλος διοικούσας επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μιχάλης Βεργίτσης μέλος διοικούσας επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις