Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Έδωσα φακελάκι στον καθηγητή μου"

"Έδωσα φακελάκι στον καθηγητή μου"

Καταγγελία για καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών

Έως και η Χρυσή Αυγή ενημερώθηκε για τη δράση καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών, που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε "μάστιγα" για τους σπουδαστές του τεχνολογικού ιδρύματος, από τους οποίους φέρεται να ζητάει παχυλά φακελάκια, προκειμένου να περάσουν το μάθημά του.

Στο site www.edosafalekaki.org, δημοσιοποιήθηκε καταγγελία σπουδαστή του ΤΕΙ Σερρών, για τον εν λόγω καθηγητή που προκαλεί αίσθηση. "Η γνωστή ιστορία του καθηγητή που σίγουρα γνωρίζει η Ελλάδα. Είναι ένας καθηγητής στο Τ.Ε.Ι. Σερρών, που θέλει από τους φοιτητές να του κάνουν ένα μικρό "χρηματικό" δωράκι (το 1/4 του μισθού του υποθέτω).

Είμαι φοιτητής επί εννέα χρόνια... Γιατί ;;; Στο 4ο έτος κατάφερα να περάσω όλα τα μαθήματα εκτός από ένα. Έλεγα μέσα μου "ένα μάθημα μου έμεινε, θα το διαβάσω ένα εξάμηνο και θα το περάσω". Σε κάθε εξεταστική έδινα το μάθημα μου, αλλά... με έκοβε. Γιατί; Επειδή δεν του έδωσα το φακελάκι του. προσπάθησα μήπως και καταφέρω να το βγάλω αλλά μάταιη η προσπάθεια. Ζήτησα αναβαθμολόγηση του γραπτού μου αλλά μου είπε με ένα πολύ κρύο ύφος " ότι και να κάνεις.... θα κοπείς". Μετά από πέντε χρόνια, έχοντας δώσει για πολλοστή φορά, πέρασα με φακελάκι των 1200 €. Δυστυχώς φέτος δεν θα βάλουμε πετρέλαιο" αναφέρει συγκεκριμένα στην καταγγελία του ο σπουδαστής, που τελικά ενέδωσε στον εκβιαστή καθηγητή.

Η συγκεκριμένη καταγγελία, αναρτήθηκε και στο επίσημο φόρουμ των σπουδαστών του ΤΕΙ Σερρών (www.teiserron.gr) γεγονός που μαρτυρά απόλυτα την εγκυρότητα της, μια και η εκπαιδευτική κοινότητα του τεχνολογικού ιδρύματος, βοά για τη δράση του συγκεκριμένου καθηγητή, το όνομα του οποίου κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο. "Η γνωστή ιστορία του καθηγητή που σίγουρα γνωρίζει η Ελλάδα. Είναι ενας καθηγητής στο Τ.Ε.Ι. Σερρών, που θέλει απο τους φοιτητές να του κάνουν ένα μικρό "χρηματικό" δωράκι...", σχολιάζει συγκεκριμένα ο διαχειριστής του φόρουμ.

Προκειμένου να αποφύγουμε επανάληψη σκηνικού με Χρυσαυγίτες που επιχειρούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, "στριμώχνοντας" τους επίορκους,  θα πρέπει άμεσα η διεύθυνση του ΤΕΙ Σερρών, να εξετάσει διεξοδικά και σε βάθος τις καταγγελίες για τον συγκεκριμένο καθηγητή, πριν γίνει ... θέμα στα πανελλαδικά ΜΜΕ και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις