Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

O Aντιδήμαρχος Χρήστος Λέγκας για την οδό Σελινούντος

O Aντιδήμαρχος Χρήστος Λέγκας για την οδ...

Μετά το δημοσίευμα του thebest.gr

Σχετικά με δημοσίευμά σας που αφορά στην πάροδο Σελινούντος, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής:

Τεχνικό Συνεργείο της Δ/νσης Συντήρησης & Αυτεπιστασίας του Δήμου Πατρέων, προχώρησε τον Μάιο του 2012 σε κατεδάφιση αυθαίρετου μαντρότοιχου επί κοινοχρήστου εδαφικού τμήματος της παρόδου Σελινούντος, στην περιοχή Έξω Αγυιά. Η κατεδάφιση έγινε βάσει της υπ. αρ. 6056/17-6-2009 απόφασης του κ. Νομάρχη Αχαΐας και της υπ. αρ. 10622/2-10-2008 σχετικής έκθεσης αυτοψίας αυθαίρετης κατασκευής και υπολογισμού προστίμου της Δ/νσης Πολεοδομίας / Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας, οι οποίες δεν είχαν ποτέ υλοποιηθεί.

Όσον αφορά σε τυχόν άλλες αυθαίρετες κατασκευές σε βάρος του προβλεπόμενου πλάτους της υπόψη παρόδου, το Τμήμα Πολεοδομικού Σχεδιασμού προέβη στις 11-10-2012 σε αποτύπωση και εφαρμογή της ρυμοτομίας. Σε περίπτωση που θα διαπιστωθούν οι οποιεσδήποτε πολεοδομικές παραβάσεις, θα διαβιβασθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων για περαιτέρω ενέργειες.

Να σας επισημάνω ότι εσφαλμένα αναφέρεστε σε «διάνοιξη οδού», μιας και η πάροδος Σελινούντος προβλέπεται από το Σχέδιο Πόλης ως αδιέξοδο.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αναβάθμισης της ζωής των συνδημοτών μας, η Αντιδημαρχία Πολεοδομικού & Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού σε συνεργασία με την Δ/νση Περιβάλλοντος & Πρασίνου, επεξεργάζεται εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για τον χαρακτηρισμό την εν λόγω παρόδου ως πεζόδρομο.

Με εκτίμηση

Ο Αντιδήμαρχος

Πολεοδομικού και

Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού

Χρήστος Λέγκας

Πολιτικός Μηχανικός MSc

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις