Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φροντίζουν τα γαϊδουράκια στην Κρητική ύπαιθρο

Φροντίζουν τα γαϊδουράκια στην Κρητική ύπαιθρο

Η φιλοζωική Κρήτης ξεκινάει εκστρατεία φροντίδας

Αν έχετε εργαζόμενο γαϊδουράκι, μουλάρι ή άλογο που χρειάζεται την φροντίδα πεταλωτή ή και οδοντίατρου, η λύση έρχεται δίπλα στην πόρτα σας. Η φιλοζωική Κρήτης ξεκινάει εκστρατεία φροντίδας των ιπποειδών στην Κρητική ύπαιθρο.

Οι επισκέψεις σε χωριά της ενδοχώρας ξεκινούν το Σάββατο και θα διαρκέσουν μία εβδομάδα. Σε ανακοίνωσή της, η φιλοζωική επισημαίνει :

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Φιλοζωική Κρήτης θα ξεκινήσει την φθινοπωρινή επίσκεψη της για την φροντίδα ιπποειδών το Σάββατο 13 Οκτωβρίου με 2 ημέρες στο Οροπέδιο Λασιθίου. Έπειτα θα κινηθούμε προς Αρχάνες, Ροτάσι, Βαγιονιά και Πετροκεφάλι στις 15/10 και συνεχίζουμε προς Σακτούρια και Πλακιά στις 16/10. Η επιστροφή στην περιοχή Ηρακλείου και Αμαρίου θα γίνει στις 17/10. Την τελευταία ημέρα επίσκεψης (18/10) θα βρεθούμε σε περιοχές όπως τα Μάλια, το Καλό Χωριό και την Κριτσά.

Αν έχετε εργαζόμενο γαϊδουράκι, μουλάρι ή άλογο που χρειάζεται την φροντίδα πεταλωτή ή και οδοντίατρου, παρακαλώ στείλετε μας γραπτό μήνυμα στο 6944690368 ή email στο [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις