Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στις φυλακές Αγίου Στεφάνου ο Θανάσης Νταβλούρος

Στις φυλακές Αγίου Στεφάνου ο Θανάσης Νταβλούρος

Για τη μελέτη, παρακολούθηση και αξιολόγηση της κατάστασης του σωφρονιστικού συστήματος

Τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης, ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αθανάσιος Νταβλούρος, ως μέλος της Ειδικής Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για το Σωφρονιστικό Σύστημα. Αντικείμενο της Επιτροπής είναι η μελέτη, παρακολούθηση και αξιολόγηση της κατάστασης του σωφρονιστικού συστήματος της χώρας, καθώς και η  κατάθεση προτάσεων για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων στα σωφρονιστικά καταστήματα, τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου και εν γένει την χάραξη στρατηγικής σε θέματα σωφρονιστικής πολιτικής

Ο κ. Νταβλούρος συναντήθηκε με τον Διευθυντή των Φυλακών Αγίου Στεφάνου, Λεωνίδα Γιαχαλή, με αντιπροσωπεία των σωφρονιστικών υπαλλήλων, το Σωματείο Εξωτερικής Φρούρησης, κοινωνικούς λειτουργούς, τον υπεύθυνο του προγράμματος του ΚΕΘΕΑ, γιατρούς της φυλακής, τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στο Σχολείο Β’ Ευκαιρίας κ.α.

Ο Αχαιός βουλευτής κατέγραψε τις παρατηρήσεις όλων των ανωτέρω για την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές κα έγινε ανταλλαγή απόψεων, σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν.

Οι επισημάνσεις και τα αιτήματα που καταγράφηκαν,  θα μεταφερθούν από τον κ. Νταβλούρο, στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών αρμοδιοτήτων του για τη βελτίωση των συνθηκών κράτησης και εργασίας στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου.

Την Τετάρτη το πρωί, όλα τα μέλη της διακομματικής επιτροπής θα επισκεφθούν το κατάστημα κράτησης γυναικών στον Ελαιώνα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΡΚΕΛ

Την αναγκαιότητα να διατυπωθεί από την καγκελάριο της Γερμανίας Ά. Μέρκελ μια σαφέστατη θέση για την ελληνική κρίση χρέους σε συνδυασμό με μια συνολική λύση του προβλήματος, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επεσήμανε ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νταβλούρος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Super b.

Παράλληλα, και εστιάζοντας την κριτική του στην αντιπολιτευτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Νταβλούρος τόνισε ότι οι πολίτες έχουν αποστασιοποιηθεί από τη συνήθη ξύλινη γλώσσα του λαϊκισμού που δεν προσφέρει λύσεις.

«Οι πολίτες έχουν βαρεθεί από την ανέξοδη ξύλινη γλώσσα, που δεν δίνει λύσεις», σημείωσε  κ. Νταβλούρος χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση αγωνίζεται σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη σωτηρία της χώρας και το καλό του τόπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις