Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Ανοίγει η αυλαία σε ΟΑΚΑ, Ηράκλειο και Βέροια

Σούπερ Λίγκα: Ανοίγει η αυλαία σε ΟΑΚΑ, ...

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά σήμερα η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία θα συνεχιστεί αύριο και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα. Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Κέρκυρα και με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης το περιθώριο θα στενέψει ακόμη περισσότερο για τη νεανική ομάδα της Ένωσης, που εκτός της απειρίας έχει να επιλύσει το ζήτημα της αρνητικής ψυχολογίας, το οποίο δημιουργούν οι συνεχείς αποτυχίες.

Οι «Φαίακες» προσφέρονται πάντως για να κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» την πρώτη νίκη τους, καθώς μέχρι στιγμής δεν πείθουν για την ισχύ τους.

Ο ΠΑΟΚ, που διάγει περίοδο αγωνιστικής φόρμας, θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια από τις κλασικά «καυτές» έδρες του πρωταθλήματος, αυτήν του ΟΦΗ. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου εμφανίζεται ανταγωνιστική ενώπιον του κοινού της και ο «Δικέφαλος» θα πρέπει να κοπιάσει πολύ.

Στη Βέροια, τέλος, η «βασίλισσα του βορρά» θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι έχουν εμφανίσει μια αρκετά αξιόλογη ομάδα και προέρχονται από εκτός έδρας νίκη (επί του Πανθρακικού), από την άλλη όμως οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι βέβαιο ότι μετέβησαν στη Μακεδονία μόνο για το τρίποντο, καθώς με νέα απώλεια βαθμών θα κινδυνεύουν να μείνουν γρήγορα πίσω από τους μεγαλεπήβολους εφετινούς στόχους τους.

Το πρόγραμμα: Βέροια-Ατρόμητος (17:15), ΑΕΚ-Κέρκυρα (17:15), ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (19:30).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports