Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποια ηθοποιός θα κάνει το γάμο της ένα μεγάλο πάρτυ μετά από 3 χρόνια σχέσης

Ποια ηθοποιός θα κάνει το γάμο της ένα μ...

Κουίζ

Στο «Down Town Κύπρου» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου (yxatzigeorgiou.blogspot.gr) μίλησε η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία αύριο θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, ύστερα από 3 χρόνια σχέσης.

Ο λόγος για την Νικολέττα Καρρά που ντύνεται νυφούλα, στο πλευρό του Κύπριου επιχειρηματία Φώτο Πιττάτζη.

Έχεις αγωνία για τη μέρα του γάμου σου;

Καθόλου! Έχω φροντίσει φυσικά για όλα όσα μπορούσα, ούτως ώστε να πάνε όλα καλά. Αλλά, αγωνία δεν έχω καθόλου. Χαρά έχω μόνο και, ειδικά τώρα που έχουν οργανωθεί τα περισσότερα από αυτά που εκκρεμούσαν, μόνο χαλαρώνω, περιμένοντας εκείνη την ώρα…

-Δεν μπορεί! Θα υπάρχει κάτι που να σε αγχώνει…

Κοίτα, προσπαθώ να μην αγχώνομαι για κάτι, γιατί πραγματικά είναι ένα γεγονός που πρέπει να το απολαύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Αν ίσως, κάποιες φορές, με προβληματίζει κάτι, αυτό είναι ο καιρός. Αν και γενικά, η Κύπρος μας έχει μάθει εκείνες τις μέρες να έχει εξαιρετικό καιρό, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά.

-Από πότε ξεκίνησες την προετοιμασίες για το γάμο;

Όχι πολύ καιρό πιο πριν. Σκέψου ότι μέχρι δύο μόλις εβδομάδες πριν από το γάμο, δεν είχα διαλέξει ακόμα βέρες και ούτε ο Φώτος κοστούμι!

-Νυφικό, όμως, θα έχεις σίγουρα επιλέξει…

Αυτό ναι.

-Πως θα είναι, λοιπόν, το νυφικό σου; Τι το ιδιαίτερο θα έχει;

Δεν μπορώ φυσικά να αποκαλύψω το νυφικό μου, το καταλαβαίνεις, αλλά το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι θα είναι απλό αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπο. Εξάλλου, όπως ξέρεις, δεν μου αρέσουν οι υπερβολές γενικά σε τίποτα, σε οτιδήποτε αφορά στη ζωή μου ενώ, από την άλλη, είναι και στη φύση μου να επιλέγω πάντα κάτι διαφορετικό από το αναμενόμενο.

-Τουλάχιστον θα μου πεις αν θα έχει γενικά κάτι ιδιαίτερο η εμφάνισή σου τη συγκεκριμένη μέρα;

(γελάει) Θα έχει κάτι που μπορείς να χαρακτηρίσεις «ιδιαίτερο» αλλά, όπως καταλαβαίνεις, πάλι δεν μπορώ να στο πω!

-Λένε πως οι γυναίκες θεωρούν τη μέρα του γάμου τους τη σημαντικότερη της ζωής τους. Ισχύει και για σένα αυτό;

Κοίτα, δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι, γιατί θα αγχωθώ (γελάει). Θέλω να σκέφτομαι ότι είναι ένα μεγάλο πάρτυ για φίλους, γνωστούς, συνεργάτες και συγγενείς, για επισημοποίηση της σχέσης μας που, έτσι κι αλλιώς, είχαμε σκοπό να συνεχίσουμε και να εξελίξουμε. Πιστεύω ότι όντως θα είναι μοναδική εμπειρία, αλλά δε θέλω να βάζω ταμπέλες -έστω κι αν πιστεύω κατά βάθος ότι θα αποδεδειχθεί μετά ότι ήταν όντως από τις σημαντικότερες μέρες στη ζωή μου (χαμογελάει).

-Θα κρατήσετε την παράδοση και, το βράδυ πριν από το γάμο, θα την περάσετε με τους φίλους σας σε bachelor parties, χωριστά;

Θα κάνουμε bachelor και οι δύο αλλά όχι την προηγούμενη μέρα, αρκετές μέρες πιο πριν, για να είμαστε πιο χαλαροί και να αποφύγουμε φυσικά και ιστορίες τύπου «hangover» (γελάει).

-Γιατί δεν προτιμήσατε έναν πιο «κλειστό» γάμο, δεδομένου ότι, μέχρι πριν λίγες εβδομάδες, κανείς δεν γνώριζε ότι θα παντρευτείτε;

Μα, ο γάμος θα είναι «κλειστός» έτσι κι αλλιώς, για τα κυπριακά δεδομένα.

-Πιο «μυστικό» έστω… Σαν κάποιους γάμους που έγιναν από αναγνωρίσιμους, πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα.

Αυτό δεν θα με ενδιέφερε. Σε ένα γεγονός που «φαίνεται» θέλεις δε θέλεις, δεν έχει νόημα να είσαι μυστικοπαθής… Προτιμούσα, λοιπόν, να δίνω εγώ πληροφορίες όταν ήθελε να γράψει κάποιος κάτι, παρά να βλέπω διάφορες παραφιλολογίες γραμμένες που δεν θα ίσχυαν. Αφού, έτσι κι αλλιώς θα γραφόταν κάτι, ας ήταν τουλάχιστον αλήθειες.

-Που θα πάτε για το μήνα του μέλιτος σας;

Δεν ξέρω ακόμα. Αυτό θα είναι έκπληξη του Φώτου.

-Συμβουλεύεις τον Φώτο στα επαγγελματικά του;

Ποτέ δεν επεμβαίνω στα επαγγελματικά του Φώτου από μόνη μου. Έχει τύχει, όμως, κάποιες φορές να ζητήσει τη γνώμη μου σε διάφορα θέματα και να του την πω. Χαίρομαι φυσικά που συμβαίνει αυτό, γιατί καταλαβαίνω ότι εκτιμά την άποψη μου. Και φυσικά να σου πω ότι συμβαίνει και το αντίστροφο, ακόμα συχνότερα: Εγώ, σχεδόν πάντα, ζητάω τη συμβουλή του, τη σημαντική για μένα γνώμη του.

-Αλήθεια, τι ετοιμάζεις επαγγελματικά;

Συζητάω δυο πράγματα αυτή τη στιγμή…

-Αφορούν στην Κύπρο;

Τα συγκεκριμένα είναι για την Ελλάδα, αλλά επειδή είναι πολύ νωρίς και όλα -ειδικά αυτό τον καιρό- είναι ρευστά όπως ξέρουμε, λόγω της γενικότερης κατάστασης, δεν μπορώ να σου πω ακόμη κάποιες λεπτομέρειες γι αυτά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Δεν σε κούρασε πια αυτό το πήγαινε-έλα Αθήνα-Κύπρος; Δεν θα προτιμούσες να ζεις κάπου μόνιμα, χωρίς συχνές μετακινήσεις;

Όχι, δε με κούρασε καθόλου και σκοπεύω να το συνεχίσω, για όσο πρέπει και όσο το επιβάλουν οι συνθήκες. Άλλωστε, προτιμώ πολύ περισσότερο το ταξίδι Ελλάδα-Κύπρος από τη διαδρομή, για παράδειγμα, Κηφισιά-Πειραιάς στην Αθήνα –ειδικά σε ώρες αιχμής.

-Έχεις απόλυτο δίκιο. Σε περίπτωση, όμως, που σου γίνει πρόταση για κάτι πολύ καλό επαγγελματικά στην Αθήνα και ο Φώτος πρέπει να βρίσκεται στην Κύπρο για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, τι θα κάνεις;

Αυτό έχει συμβεί πολλές φορές, όσο καιρό είμαστε μαζί, και πιθανότατα θα ξανασυμβεί. Πάντα, όμως, βρίσκουμε τρόπο και το βολεύουμε. Άλλωστε, ποτέ μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει μεγάλα διαστήματα χωρίς να συναντηθούμε. Σε ακραίες περιπτώσεις φυσικά, εννοείται ότι θα είμαι δίπλα του.

-Η δημιουργία οικογένειας και η απόκτηση παιδιών αποτελεί πλέον προτεραιότητα για σένα;

Προφανώς. Για να παντρεύομαι… Δεν αγχώνομαι όμως, όλα στην ώρα τους. Προσπαθώ, προς το παρόν, να απολαμβάνω κάθε στιγμή μου χωρίς να κάνω σχέδια και χωρίς να βγάζω προγράμματα.

-Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να διαλέξεις αλλά, από όλα όσα έχεις ζήσει μαζί με τον Φώτο, ποιο θα έλεγες ότι είναι το σημαντικότερο, αυτό που πάντα θα θυμάσαι, γιατί είναι πολύ ιδιαίτερο και για τους δυο σας;

Η στιγμή που και οι δύο, το ίδιο ακριβώς δευτερόλεπτο, νιώσαμε ότι κάτι συμβαίνει πέρα και πάνω από μία απλή γνωριμία που υπήρχε μέχρι εκείνη την ώρα. Ήταν κάτι που δεν εξηγείται, αλλά ήταν πράγματι μαγικό (συγκινείται).

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ επιβεβαιώνεσαι ότι ο Φώτος είναι ο άντρας της ζωής σου;

Δεν περίμενα να περάσει ο καιρός, το είχα καταλάβει από πολύ νωρίς, πριν από την απόφαση του γάμου.

-Όταν κλείνεις τα μάτια σου για να ονειρευτείς, ποιο είναι το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό, Νικολέτα;

Πολλά. Όμως, γενικά, προτιμώ να εύχομαι και να επιδιώκω, παρά να ονειρεύομαι. Εύχομαι, λοιπόν, υγεία για μένα και τον άνθρωπο μου, αξιόλογες επαγγελματικές επιλογές και φυσικά ένα γιο κούκλο που θα έχει πάρει στοιχεία και από τους δυο μας και θα είναι η συνέχεια μας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight