Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απέσυρε το ενδιαφέρον η ΕΡΤ από την Α1 μπάσκετ!

Απέσυρε το ενδιαφέρον η ΕΡΤ από την Α1 μπάσκετ!

Η απόφαση του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ για αναβολή της πρεμιέρας ίσως αποδειχθεί καταστροφική

Χοντραίνει το παιχνίδι η κρατική τηλεόραση μετά την άρνηση των ομάδων να αποδεχθούν την βελτιωμένη προσφορά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον της ΕΡΤ δεν υφίσταται πλέον και η πρόταση δεν ισχύει.

Η παράλογη απόφαση του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ να προχωρήσει σε λοκ άουτ ίσως αποδειχθεί καταστροφική για το πρωτάθλημα, που κινδυνεύει να μείνει δίχως τηλεοπτική κάλυψη.

Άλλωστε, η ΕΡΤ ήταν η μόνη που κατέθεσε πρόταση και μάλιστα έδινε ένα σημαντικό ποσό για την εποχή στις ομάδες της Α1. Η ακραία αντίδραση των ΚΑΕ και η απόφαση για αναβολή ενόχλησε και κυβερνητικά στελέχη, που θεωρούν ότι δεν είναι ώρα να προχωρούν σε τέτοιες ενέργειες ανώνυμες εταιρίες.

Σε ένα καθεστώς ελεύθερης αγοράς η λύση δεν είναι αυτή, αλλά η αναζήτηση άλλης πρότασης, όμως η Α1 δεν είχε άλλη προσφορά.
Το λοκ-άουτ, εκτός του ότι δεν είναι νόμιμο, είναι και λανθασμένη κίνηση. Όποιος δεν είναι ικανοποιημένος από την προσφορά, μπορεί να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα...

Δεν είναι λύση να μην γίνει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν ομάδες από τις κατώτερες κατηγορίες, που εύκολα θα έπαιζαν στην Α1, χρησιμοποιώντας δικά τους κεφάλαια δίχως να περιμένουν τα κρατικά χρήματα.

Κι αν κάποιος τα περιμένει όλα από τον ΟΠΑΠ και την ΕΡΤ, μάλλον κάτι έχει κάνει λάθος...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports