Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εργαζόμενοι έβαλαν λουκέτο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου - "Κλείδωσαν" τον Κατσικόπουλο, δεν εμφανίστηκε ο Δημαράς- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Εργαζόμενοι έβαλαν λουκέτο στην α...

Επεισοδιακή η ατμόσφαιρα

Ένταση στο χώρο του Λαδόπουλου όπου επρόκειτο να ξεκινήσει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς οι εργαζόμενοι έβαλαν λουκέτο υλοποιώντας την σχετική απόφασή τους για δυναμικές κινητοποιήσεις. Νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει μηχανοκίνητη πορεία με απορριματοφόρα και άλλα οχήματα στο κέντρο της Πάτρας.

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι είναι από την καθαριότητα, καθώς διαμαρτύρονται και ζητούν να μην γίνει με ΣΔΙΤ το Εργοστάσιο Επεξεργασίας Απορριμμάτων και κάνουν λόγο για σχέδια ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας.

Όπως μαθαίνει το thebest.gr οι εργαζόμενοι παρά λίγο να κλειδώσουν κατά λάθος  μέσα τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο συμβούλιο Δημήτρη Κατσικόπουλο ο οποίος είχε πάει νωρίτερα στην αίθουσα για να μελετήσει τις εισηγήσεις. Τότε μπήκε μέσα στην αίθουσα η Τασία Κυριακοπούλου, η οποία του είπε να αποχωρήσει. Άνοιξαν την πόρτα  και τον ...απελευθέρωσαν. Επίσης έβγαλαν έξω από το χώρο της συνεδρίασης , τη σύμβουλο Τασία Παπαντωνοπούλου και τον επικεφαλής της παράταξης "Πρωτοβουλία Πάτρας", Ανδρέα Τζουραμάνη, οι οποίοι είχαν προλάβει να μπουν στο κτίριο.

Με  έντονο τρόπο υποδέχτηκαν τον αντιδήμαρχο Έργων, Βασίλη Λοτσάρη, ο οποίος έγινε δέκτης αποδοκιμασιών και υβριστικών εκφράσεων εναντίον του.

Οι υπόλοιποι σύμβουλοι που προσήλθαν στο συμβούλιο, βρήκαν κλειστά και έφυγαν, με αποτέλεσμα το Δημοτικό Συμβούλιο να αναβληθεί.

Ο Δήμαρχος πάντως δεν εμφανίστηκε καν στη συνεδρίαση, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά απο τους εργαζόμενους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις