Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Ήττα και ...γαλλικά στη Σύρο για την Παναχαϊκή

Βόλεϊ: Ήττα και ...γαλλικά στη Σύρο για ...

Οι εριστικοί πανηγυρισμοί του Ματσακόν προς το Νίκο Ρουμελιώτη παραλίγο να φέρουν σύρραξη

Στο τάι μπρέικ λύγισε η Παναχαϊκή, στο δεύτερο φιλικό με τον Φοίνικα Σύρου στην Ερμούπολη, η οποία ηττήθηκε με 3-2 σετ, σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Θέαμα, νεύρα, ένταση και πάθος, αλλά και πολλές όμορφες στιγμές για τις δύο ομάδες.

Η Παναχαϊκή μπήκε πολύ δυναμικά στο ματς και με τον εκπληκτικό Νίκο Ρουμελιώτη έκανε το 1-0 σετ με 25-21. Στην συνέχεια, η Σύρος εμφανίστηκε πιο δυνατή, πιο αποφασιστική και κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ (25-18) και με άνεση να κάνει το 2-1, με 25-13, στο επεισοδιακό 3ο σετ.

Εκεί παραλίγο να τιναχτεί το φιλικό στον αέρα, όταν Ματσακόν και Νίκος Ρουμελιώτης είχαν άγριο καυγά. Οι εριστικοί πανηγυρισμοί του Κολομβιανού προς τον Πατρινό άσο, είχαν ως αποτέλεσμα κάποια… γαλλικά και παραλίγο σύρραξη στο 17-9, με το παιχνίδι να διακόπτεται προσωρινά.

Ακολούθησε η ισοφάριση από την Παναχαϊκή, που με το 25-20 έφερε το ματς σε απόλυτη ισορροπία (2-2 σετ), με το τελικό 3-2 σετ να έρχεται άνετα για τους γηπεδούχους

Τα σετ: 21-25, 25-18, 25-13, 20-25, 25-14.

Φοίνικας Σύρου (Πάτρας): Κουρνέτας, Λάππας, Τακουρίδης, Ματσακόν, Μπέμε, Σουλτανόπουλος, λίμπερο ο Γκαράς, Αρβανίτης, Θάνος, Ίλιτς, Μαραγκός, Περής.

Παναχαϊκή (Αγγελόπουλος): Αγγελόπουλος, Π. Ρουμελιώτης, Μ. Ρουμελιώτης, Μ. Ρουμελιώτης, Βλαχοστάθης, Ντονάς, λίμπερο ο Αχιλλεόπουλος, Χρηστιάς, Μαυραγάννης, Μούρτζης, Βανταράκης, Πεφάνης, Γεωργακόπουλος, Διονυσόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports