Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Πιάνει δουλειά και η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας των σπορ

Χάντμπολ: Πιάνει δουλειά και η ανδρική ο...

Οι "πράσινοι" θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής

Aρχίζει η χρονιά για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας των σπορ, η οποία αύριο στις 7.30  το απόγευμα σε αίθουσα των  γραφείων της εταιρείας Luxury  House του προέδρου του τμήματος Αλέξανδρου Μπορνιβέλλι θα πραγματοποιήσει την πρώτη συγκέντρωση, όπου καλούνται όλοι οι αθλητές και δια του Τύπου να παρευρεθούν στην παραπάνω συγκέντρωση.

Το Δ.Σ. του συλλόγου θα αναλύσει όλα τα δεδομένα που λαμβάνουν χώρα την συγκεκριμένη δύσκολη στιγμή που περνά το άθλημα και λόγο της οικονομικής κρίσης αλλά και του γηπεδικού προβλήματος. Γενικά από την  συζήτηση θα παρθούν και οι όποιες αποφάσεις για την πορεία του τμήματος, όπως  εξάλλου όλα τα χρόνια γίνεται στην Ακαδημία και θα καθοριστούν και οι φετινοί στόχοι.

Επίσης το γυναικείο τμήμα της ομάδας κανονικά συνεχίζει την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες της Ελένης Αραβαντινού  στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου του Δήμου Πατρέων, ενώ κανονικά δίνουν το παρών και οι Χαρίκλεια Κουραχάνη και Χρυσάνθη Αραβαντινού που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους σε Θήβα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα και επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports