Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΠΑΕ Παναχαϊκή: "Είναι λυπηρό να αγωνίζεται στην Αγυιά ο ...Πρέβεδος του Λουκόπουλου και όχι εμείς"

ΠΑΕ Παναχαϊκή: "Είναι λυπηρό να αγω...

Στο Αίγιο θα παίξουν οι "κοκκινόμαυροι" με Ηρακλή

Δυστυχώς το πρώτο της φετινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή η Παναχαϊκή δεν θα το δώσει στην Πάτρα, αλλά στο Αίγιο, όπως ορίστηκε από την FootballLeague. Μετά από αυτή την εξέλιξη η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με λύπη ανακοινώνει ότι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα αγωνιστεί στην «έδρα»  της με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ορίστηκε από την FootballLeague να διεξαχθεί στο στάδιο του Αιγίου.

Είναι λυπηρό η ομάδα με τα 121 χρόνια ιστορίας, η μοναδική ΠΑΕ στην Ελλάδα που δαπάνησε 400.000 ευρώ πριν από 3 χρόνια για να ανακατασκευάσει το γήπεδο της Αγυιάς να ξεσπιτώνεται και να αγωνίζεται σε άλλη πόλη για να αγωνίζεται στην Αγυιά ο Πρέβεδος του Λουκόπουλου και οι ακαδημίες του “συνεταίρου” του γενικού γραμματέα της ερασιτεχνικής Τσαούσογλου πρώην παίκτη της Παναχαϊκής Παπαγιαννόπουλου.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καλεί  τον πρόεδρο των βετεράνων  κ. Κίζα που πρωτοστάτησε για να δαπανηθεί από τον κ. Κούγια το ποσό των 400.000 ευρώ για να ανακατασκευαστεί το γήπεδο και να  γυρίσει η Παναχαϊκή εκεί αλλά και τους οργανωμένους οπαδούς να πάρουν θέση.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κάνει γνωστό ότι δεν έχει καμία ευθύνη για αυτήν την τραγική εξέλιξη, ούτε ο Δήμος Πατρέων, ούτε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους γιατί ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες ώστε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα σε 15 ημέρες να αγωνιστεί η Παναχαϊκή στην φυσική της πλέον έδρα το Παμπελοποννησιακό Στάδιο .

Σήμερα εγκρίθηκε από τα Ολυμπιακά ακίνητα στα οποία ανήκει το Παμπελοποννησιακό Στάδιο η υπογραφή της συμβάσεως μεταξύ Δήμου Πατρέων και ΠΑΕ Παναχαϊκη".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports