Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Μένει ο Κοιλιάρας, φεύγει ο Ουατάρα και νέο πρόστιμο στον Ουρτάδο

Παναχαϊκή: Μένει ο Κοιλιάρας, φεύγει ο Ο...

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ

Το σίριαλ με τους τρεις ποδοσφαιριστές φαίνεται να τελειώνει για την ΠΑΕ Παναχαϊκή, η οποία ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου με τον Ουατάρα, τη συνέχεια της συνεργασίας με τον Κοιλιάρα, ενώ αν εξακολουθήσει να απέχει από τις προπονήσεις ο Ουρτάδο θα του επιβληθεί και νέο χρηματικό πρόστιμο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Ουατάρα αποδέχτηκε την πρόταση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και σήμερα το απόγευμα θα λύσει το συμβόλαιο του, αντιθέτως με απόφαση του προπονητή Γιάννη Παπακώστα δεν λύθηκε το συμβόλαιο του Γιάννη Κοιλιάρα αφού ο κ. Παπακώστας προσανατολίζεται στο ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει σε πολλά παιχνίδια ως στόπερ τον Ντιόγκο όποτε η παρουσία του Γιάννη Κοιλιάρα  είναι απαραίτητη.

Επίσης η  ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν δέχτηκε την πρόταση του Ουρτάδο να συντομευτεί το συμβόλαιο του  κατά ένα χρόνο και αποφάσισε το συμβόλαιο να παραμείνει ως έχει και να λήξει όπως προβλέπεται το 2014.

Eφόσον ο Ουρτάδο συνεχίσει να απέχει από τις προπονήσεις θα κληθεί σε νέα απολογία και θα πληρώσει νέο πρόστιμο μετά το επιβληθέν των 5.000 ευρώ.

Ο Ουρτάδο έχει εισπράξει μέχρι τώρα 83.000 ευρώ και προβάλει διάφορες κωμικές δικαιολογίες περί δήθεν οφειλών προς αυτόν από την άνοδο στην Β Εθνική Κατηγορία προ διετίας  λόγο προφορικής δέσμευσης για καταβολή ποσού 10.000 ευρώ  το οποίο όμως έπρεπε να έχει διεκδικήσει μέχρι 30 Αυγούστου 2010.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σέβεται όλες τις συμβατικές της υποχρεώσεις και έτσι ζήτησε ο Ουρτάδο να κάνει και αυτός το ίδιο στην ομάδα την οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέλος εδώ και 2,5 χρόνια .

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή γνωρίζει πολύ καλά τι ρόλο έχει παίξει στην συμπεριφορά του Ουρτάδο ο cameraman της nova Αγγελόπουλος και θα κινηθεί με νόμιμο τρόπο.

Τέλος μισθούς και ενοίκια θα εισπράξουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές  μετά την συγκέντρωση την οποία θα έχουν στα αποδυτήρια στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και  κατά την οποία θα τους μιλήσει με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος ο πρόεδρος Χρήστος Λούβαρης".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports