Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Πρώτη" των γυναικών της Ακαδημίας των σπορ με πολλά προβλήματα

"Πρώτη" των γυναικών της Ακαδη...

Οι αθλήτριες ενημερώθηκαν για τα θέματα του συλλόγου

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του γυναικείου τμήματος χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ την περασμένη Κυριακή ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για την νέα χρονιά, όπου θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Το παρών έδωσαν όλες οι παίκτριες παρουσία της προπονήτριας Ελένης Αραβαντινού και μελών της διοίκησης που συζητήθηκαν αναλυτικά τα πάντα, ώστε οι αθλήτριες να έχουν και αυτές γνώση της κατάστασης που υπάρχει.

Ειδικότερα έγινε αναφορά στα οικονομικά (η ΟΧΕ χρωστάει μετακινήσεις όλη την περσινή χρονιά 2011-12 και την μισή 2010-11), της καινούργιες οικονομικές επιβαρύνσεις που μεταβιβάζει η ΟΧΕ στα σωματεία (αμοιβή διαιτησίας από τους συλλόγους συν όλα τα υπόλοιπα που προϋπήρχαν), οι τακτικές επιχορηγήσεις της γ.γ. Αθλητισμού  που έχουν γίνει πλέον "αόρατες" και τέλος το γηπεδικό (άγνωστο πότε θα ανοίξει το Κουκούλι).

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Δεβελέγκας τονίζει: "Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να λειτουργήσουμε σε εντελώς διαφορετική ρότα από αυτά που τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει πάνω σε θέματα αθλητισμού. Το αγαθό της άθλησης και της υγείας που έχουμε σαν βασική προσφορά  οι αθλητικοί σύλλογοι τείνει να γίνει αγαθό προς εξαφάνιση. Κάποτε στα παλιά χρόνια μόνον
όσοι είχαν χρήματα μπορούσαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Τώρα μας ξαναγυρίζουν σε αυτά τα χρόνια. Πως θα λειτουργήσουμε χωρίς έσοδα και αθλητικές εγκαταστάσεις;

Τι είναι οι αθλητές και οι οικογένειες τους; Πρέπει να τους κάνουμε βασικούς οικονομικούς αιμοδότες για χάρη του κράτους και της ΟΧΕ που δεν μπορούν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους; Εμείς ξεκινάμε αλλά δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε μέχρι το τέλος. Εξαρτάται από την στήριξη που θα έχουμε από την γ.γ. Αθλητισμού και την ΟΧΕ στο άμεσο μέλλον. Είναι ντροπή πλέον η κατάσταση για τον αθλητισμό εκεί που τον έχουν φτάσει. Να θέλει κάποιος να προσφέρει στους συνανθρώπους του και να σκέφτεται αν θα θέση σε κίνδυνο τον εαυτό του και την οικογένεια του".

Η προετοιμασία των κοριτσιών ήδη ξεκίνησε στις εγκαταστάσεις του βοηθητικού σταδίου του Παμπελοποννησιακού σταδίου του Δήμου Πατρέων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports