Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Όλα τα Προσφυγικά στην απεργία της Τετάρτης"

"Όλα τα Προσφυγικά στην απεργία της...

Κάλεσμα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων

Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών & Περιχώρων σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε με αφορμή την απεργία της προσεχούς Τετάρτης αναφέρει τα παρακάτω:

"Η συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ με το νέο βάρβαρο αντιλαϊκό πακέτο των 11,5 δις  που αφαιρεί από το εισόδημα των λαϊκών νοικοκυριών φορτώνει τα βάρη της εξόδου από την κρίση στο λαό για να προφυλάξει την πλουτοκρατία.

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ

Απειλείται με τα νέα μέτρα, που δεν θα είναι τα τελευταία, η επιβίωση των οικογενειών μας. Μπροστά μας υπάρχει μόνο φτώχεια και ανεργία.

Τώρα είναι η ώρα της μαζικής – μαχητικής αντίστασης και πάλης στον πόλεμο της πλουτοκρατίας, της Έυρ. Ένωσης και των κομμάτων που την εκπροσωπούν.

ΕΜΠΡΟΣ

Να δυναμώσει: η ταξική ενότητα της Εργατικής Τάξης, η κοινή δράση με τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και τις γυναίκες ενάντια στην πλουτοκρατία και την Έυρ. Ένωσης, και των πολιτικών δυνάμεων που με την μία ή με την άλλη μορφή αστικής διαχείρισης εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Εμείς παράγουμε τον πλούτο και τον καρπώνονται οι εκμεταλλευτές μας.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ για:

-Ανατροπή της βάρβαρης  αντιλαϊκής πολιτικής τους

-ΓΙΑ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ υπέρ των συμφερόντων των εργατικών οικογενειών

-Για την μονομερή κατάργηση τους χρέους ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ από την λυκοσυμμαχία  της Έυρ. Ένωσης, τις δανειακές συμβάσεις, τα μνημόνια.

-Για φιλολαϊκό δρόμο ανάπτυξης της οικονομίας και της Χώρας μας που να ικανοποιεί τις σύγχρονες ανάγκες μας με: Σταθερή – μόνιμη δουλειά για όλους με αξιοπρεπείς μισθούς και μεροκάματα – δημόσια καθολική δωρεάν παιδεία, υγεία κλπ.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις