Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Άλλη μια δύσκολη όψη, που πιέζει και τα οικονομικά σας, κορυφώνεται σήμερα, ενώ γενικά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου προκαλεί αρκετή αναστάτωση. Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα λοιπόν, μπλοκάρει οικονομικές συναλλαγές, ενώ επίσης δημιουργεί και καχυποψία στις αισθηματικές σχέσεις. Φόβοι κι ανησυχίες για τα παιδιά.

Ζυγός

Ο Ερμής που διατρέχει το ζώδιό σας σχηματίζει άλλη μια δυσμενή όψη, αυτή τη φορά με τον «σκοτεινό» Πλούτωνα, γι’ αυτό είναι λογικό κι ο νους σας τις τελευταίες μέρες να είναι πιο βαρύς και καταθλιπτικός. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή, η οποία προκαλεί έμμονες ιδέες, ενώ ρίχνει στο σκοτάδι την επικοινωνία. Καλή όμως για έρευνα.

Σκορπιός

Η τάση του ζωδίου σας προς καχυποψία γίνεται πιο έντονη τις τελευταίες μέρες που λειτουργεί η δυσμενής όψη Ερμή-Πλούτωνα. Προσέξτε να μην δημιουργείτε θεωρίες συνωμοσίας, και, στη περίπτωση που όντως έχετε κάποιους κρυφούς εχθρούς, εξετάστε το πώς εσείς τούς έλκετε στη ζωή σας. Δυσκολίες σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Τοξότης

Αν και το ζώδιό σας είναι αισιόδοξο, εντούτοις τις τελευταίες μέρες με τις δύσκολες όψεις του Ερμή, είναι λογικό να σκέφτεστε λίγο αρνητικά για το μέλλον. Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, εμποδίζει τα σχέδιά σας, κυρίως λόγω επικοινωνιακών και οικονομικών κωλυμάτων. Ίσως νιώθετε παγιδευμένοι προς το παρόν.

Αιγόκερως

Το ζώδιό σας ανησυχεί αρκετά για οικονομικά, επαγγελματικά και άλλα πρακτικά ζητήματα, ανησυχίες και φοβίες που έχουν αυξηθεί τις τελευταίες μέρες με τη δύσκολη όψη Ερμή-Πλούτωνα. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις εμμονές, τη καχυποψία και τους ανταγωνισμούς με άτομα εξουσίας.

Υδροχόος

Οι δύσκολες γωνίες που σχηματίζει ο Ερμής τις τελευταίες μέρες, προκαλούν προβλήματα σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών. Σήμερα κορυφώνεται και η δυσμενής όψη Ερμή-Πλούτωνα, η οποία φέρνει στην επιφάνεια κρυφά θέματα, παρασκήνια, ίντριγκες και ύπουλες κινήσεις. Προσοχή σε εντάσεις με συγγενείς.

Ιχθύς

Αρκετή καχυποψία προκαλεί τις τελευταίες μέρες το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, η επιρροή του οποίου κορυφώνεται σήμερα. Έντονη τάση να κοντρολάρει ο ένας τον άλλον με νοητικά τρικ. Το οικονομικό είναι κύριο θέμα των ανταγωνισμών. Προσέξτε επίσης τις ίντριγκες και τις διαμάχες σε φιλίες, παρέες, ομάδες.

Κριός

Σίγουρα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου είναι πολύ έντονο, ειδικά για το ζώδιό σας, ενώ σήμερα κορυφώνεται και το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το οποίο τις τελευταίες μέρες προκαλεί εμμονές. Μην προσπαθείτε να κοντρολάρετε τα πάντα με το λόγο και τη σκέψη. Προσέξτε τους ανταγωνισμούς στις σχέσεις και με άτομα εξουσίας.

Ταύρος

Ο εργασιακός τομέας και η καθημερινότητά σας έχουν αρκετά εμπόδια τις τελευταίες μέρες, λόγω των δύσκολων όψεων που σχηματίζει ο Ερμής. Το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα προκαλεί επικοινωνιακό μπλακ-άουτ. Ανταγωνισμοί με καθηγητές ή συγγενείς. Προσέξτε και την υγεία σας και τη διατροφή σας - δυσκολία αποβολής τοξινών.

Δίδυμοι

Εμπόδια στα ερωτικά, στην αυτοέκφραση και τη δημιουργικότητα προκαλεί η δύσκολη όψη Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα. Δύσκολο να καταλάβει ο ένας τον άλλον, καθώς ο καθένας βρίσκεται απορροφημένος στον δικό του κόσμο. Θέματα οικονομικών, δανείων, εφορίας, κληρονομικών κλπ, προκαλούν αρνητικές σκέψεις.

Καρκίνος

Είναι λογικό να έχετε εμμονές τις τελευταίες μέρες, με την όψη Ερμή-Πλούτωνα να προκαλεί γενικά «μαύρες» σκέψεις. Μην προσπαθείτε να κοντρολάρετε τα πάντα με το νου, και προσέξτε να μην δημιουργείτε σενάρια. Καχυποψία αλλά και επικοινωνιακά προβλήματα. Ανταγωνισμοί στην οικογένεια και στις σχέσεις γενικά.

Λέων

Επικοινωνιακό μπλοκάρισμα προκαλεί η δύσκολη γωνία Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα. Εμπόδια και στις μετακινήσεις. Η εσωστρέφεια των γύρω σας δημιουργεί παρεξηγήσεις των προθέσεων. Ανταγωνισμοί και παρασκήνια στο χώρο δουλειάς και στη καθημερινότητα. Μην είστε αυτοκαταστροφικοί στο θέμα της διατροφής.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being