Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στη Σλοβενία με πίστη για τη νίκη ο Παναθηναϊκός

Στη Σλοβενία με πίστη για τη νίκη ο Παναθηναϊκός

Για τον αγώνα με τη Μάριμπορ

Με αισιοδοξία ως προς την έκβαση της αυριανής αναμέτρησης απέναντι στη Μάριμπορ αλλά και κοινή πεποίθηση ότι η ομάδα θα πρέπει να εμφανιστεί βελτιωμένη για να το πετύχει, αναχώρησε το πρωί η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Σλοβενία.

Οι "πράσινοι" κάνουν πρεμιέρα αύριο στο Γιουρόπα Λιγκ και, δεδομένης της δυναμικότητας των Τότεναμ και Λάτσιο που επίσης μετέχουν στον όμιλο, δεν «βλέπουν» άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, που θα τους επιτρέψει να ελπίζουν για πρόκριση.

"Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να εστιάσει σε κανένα αποτέλεσμα. Πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε ομάδα και να παίξουμε όλοι μαζί. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε και ελπίζω αυτή η δουλειά να αποφέρει καρπούς" δήλωσε κατά την αναχώρηση ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του: "Δεν αρχίσαμε με τον καλύτερο τρόπο, όμως υπάρχει ένα αξίωμα για μένα: πάντοτε, για να πας πιο γρήγορα πρέπει να πας δύο βήματα πιο πίσω. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φιλάθλους μας είναι να τους ζητήσω να είναι πιο αισιόδοξοι. Με την υποστήριξή τους και με το κουράγιο που έχουμε, ο Παναθηναϊκός θα ξαναβρεί τη δύναμή του".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports