Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 18 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 18 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Μια οικονομική πίεση με αυξημένα έξοδα και υποχρεώσεις είναι λογικό να φέρνει σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου, μέχρι το μεσημέρι. Προσέξτε επίσης τις ταλαιπωρίες και τις καθυστερήσεις σε πληρωμές, συμφωνίες, αγορές και άλλες συναλλαγές. Πιο επικοινωνιακή η διάθεση απ’ το απόγευμα, με βόλτες και κουβεντούλα.

Ζυγός

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Κρόνο στο ζώδιό σας σήμερα, πιέζει τη ψυχολογία σας και φέρνει αρκετές υποχρεώσεις, μέχρι το μεσημέρι κυρίως. Νιώθετε να σας κρίνουν αυστηρά. Αίσθημα έλλειψης επίσης – δυναμώστε τον εαυτό, τη ψυχολογία και τις ικανότητές σας. Πιθανές ευχάριστες αγορές το απόγευμα. Απόλαυση της τέχνης.

Σκορπιός

Μια δυσκολία στον ύπνο μπορεί να φέρει σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου, ενώ νιώθετε έντονη ανάγκη απόσυρσης μέχρι το μεσημέρι, λόγω αυξημένης ευαισθησίας απέναντι σε ό,τι αρνητικό. Το απόγευμα που η Σελήνη θα μπει στο ζώδιό σας και θα σχηματίσει ωραία όψη με τον Ποσειδώνα, η ψυχολογία σας ανακουφίζεται και η τέχνη είναι διέξοδος.

Τοξότης

Καθυστέρηση ή εμπόδια στην εξέλιξη των σχεδίων σας δίνει σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου έως το μεσημέρι. Κριτικές και σκληρές συμπεριφορές στις φιλικές σχέσεις επίσης. Απ’ το απόγευμα που η Σελήνη θα εισέλθει στο Σκορπιό, η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής αλλά η ψυχολογία σας μαλακώνει, με τη μουσική και τη τέχνη να βοηθούν σε αυτό.

Αιγόκερως

Είναι ένα μεγάλο προσόν του ζωδίου σας η υπευθυνότητα, αλλά συχνά μπορεί να το παρακάνετε και να αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ ότι πρέπει. Έτσι και σήμερα, με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου, προσέξτε τις πολλές ευθύνες. Απ’ το απόγευμα θα μεταβληθεί το κλίμα, με την ωραία όψη Σελήνης-Ποσειδώνα να μαλακώνει τη διάθεση.

Υδροχόος

Αυξημένες υποχρεώσεις και πίεση σε θέματα σπουδών και νομικών φέρνει σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου, μέχρι το μεσημέρι κυρίως. Καθυστερήσεις σε ταξίδια ή εμπορικές συναλλαγές. Σκληρές συμπεριφορές σε συγγενικές σχέσεις επίσης. Απ’ το απόγευμα γίνεται πιο ήπιο το κλίμα, ενώ άτομα εξουσίας βοηθούν διακριτικά τη ζωή σας.

Ιχθύες

Η σκληρή σύνοδος Σελήνης-Κρόνου προκαλεί πίεση οικονομική σήμερα, κυρίως σε σχέση με δάνεια, κάρτες, εφορία, ασφάλειες, κληρονομικά κλπ. Επίσης μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι εισβάλλουν πολύ στη ζωή σας. Απ’ το απόγευμα μεταβάλλεται το κλίμα, με το ωραίο τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα να προσφέρει ρομαντισμό και υπερβατικές στιγμές.

Κριός

Το πρώτο κομμάτι της μέρας είναι μεν κοινωνικό, με πολλές επαφές και συναντήσεις, ταυτόχρονα όμως υπάρχει και έντονη πίεση, με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου να φέρνει αρκετές υποχρεώσεις αλλά και κριτικές στις σχέσεις σας. Το απόγευμα θα μαλακώσει το κλίμα, ενώ η είσοδος της Σελήνης στο Σκορπιό θα κάνει τη διάθεση πιο εσωστρεφή.

Ταύρος

Λίγο πιεστική η καθημερινότητα και η δουλειά σας σήμερα, με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου να φέρνει αρκετό φόρτο εργασίας μέχρι το μεσημέρι. Κατόπιν που θα αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, το κλίμα γίνεται πιο ήπιο και κοινωνικό, ενώ θα έχετε ευκαιρίες για συναντήσεις και γνωριμίες. Ευνοεί επίσης ό,τι καλλιτεχνικό και πνευματικό.

Δίδυμοι

Ίσως εμποδιστεί η χαρά και η δημιουργικότητά σας σήμερα μέχρι το μεσημέρι, με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου να κάνει το κλίμα δύστροπο. Εμπόδια και στα ερωτικά. Το απόγευμα αλλάζει το κλίμα, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο της εργασίας, της υγείας και της τάξης. Έτσι θα ασχοληθείτε με την τακτοποίηση λεπτομερειών της καθημερινότητας.

Καρκίνος

Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου είναι απαιτητική για τη ψυχολογία σας, ενώ νιώθετε ότι οι άλλοι ζητούν πολλά από εσάς, ή ότι οι ανάγκες σας δεν καλύπτονται. Μέχρι το μεσημέρι όλα αυτά, καθώς το απόγευμα που η Σελήνη θα αλλάξει ζώδιο και το κλίμα θα γίνει πιο ερωτικό και ρομαντικό. Ωραία βραδιά για να απολαύσετε ό,τι καλλιτεχνικό.

Λέων

Σήμερα προσέξτε τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, κυρίως μέχρι το μεσημέρι, λόγω της συνόδου Σελήνης-Κρόνου, η οποία επίσης προκαλεί τη τάση για σκληρά λόγια και κριτικές. Καθυστερήσεις σε ραντεβού ή αναβολές. Μαλακώνει το κλίμα απ’ το απόγευμα, ανάγκη για cocooning.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being