Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αποτροπιασμός για τους διαδοσίες που μιλούν για... πτώματα και... βόθρους στο νερό - Οξύτατη αντίδραση Καρκούλια

Πάτρα: Αποτροπιασμός για τους διαδοσίες ...

Με ανακοίνωση απόψε

Έντονη ήταν η αντίδραση του βοηθού Δημάρχου Χαράλαμπου Καρκούλια στις διαδόσεις που κυκλοφορούν στην Οβρυά περί... πτώματος Πακιστανού που εντοπίστηκε μέσα σε δεξαμενή νερού και... βόθρων που καταλήγουν εκεί. Η νοσηρότητα των εγκεφάλων που επινόησαν αυτά τα κατασκευάσματα δεν έχει... τέλος. Το thebest.gr, που έφερε στο φως το θέμα, μίλησε ήδη από το πρωί για ανόητους διαδοσίες που πανικοβάλλουν τον κόσμο.

Η ανακοίνωση Καρκούλια:

"Σχετικά με την αστήρικτη σπερμολογία και μυθοπλασία που έχει αναστατώσει τους κατοίκους της Οβρυάς για την καταλληλότητα του νερού ο Βοηθός Δημάρχου Χαράλαμπος Καρκούλιας τονίζει τα εξής:

Καταδικάζω απερίφραστα την ενέργεια  όλων αυτών των ανεγκέφαλων που προσπαθούν το τελευταίο διάστημα με σενάρια επιστημονικής φαντασίας να αναστατώσουν τους δημότες της ευρύτερης περιοχής της Οβρυάς. Διαψεύδω κατηγορηματικά τις φήμες σχετικά με την δεξαμενή της περιοχής αλλά και τις διαδόσεις ότι το δίκτυο ύδρευσης καταλήγει σε βόθρους.

Θα ήθελα να ενημερώσω τους συνδημότες μου ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο και πραγματοποιείται από την ΔΕΥΑΠ ένα σημαντικό έργο που θα αναβαθμίσει την ποιότητα αλλά και την ποσότητα του παρεχόμενου πόσιμου νερού και κατ΄  επέκταση την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Οβρυάς. Πρόκειται για την διαδικασία σύνδεσης του υδρευτικού δικτύου της περιοχής της Οβρυάς με το Διυλιστήριο του Ρηγανόκαμπου.

Με το έργο αυτό θα δοθεί λύση σε ένα πρόβλημα δεκαετιών, που αποτελούσε πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Ένα σηµαντικό έργο τόσο από πλευράς φυσικού, όσο και οικονοµικού αντικειµένου, που θα αναβαθµίσει τις συνθήκες ύδρευσης στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσάτιδας και ουσιαστικά θα συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος και της δηµόσιας υγείας".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις