Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Έντονη ανησυχία για την τύχη της τοπικής ΔΟΥ

Μεσολόγγι: Έντονη ανησυχία για την τύχη ...

Μάλλον θα "θυσιαστεί" η εφορία της πόλης

Στο Μεσολόγγι πλέον ανησυχούν για την τύχη της εφορίας που εδρεύει εκεί. Οι τελευταίες πληροφορίες συγκλίνουν πως δεν υπάρχει θέμα κατάργηση της ΔΟΥ Αγρινίου ενώ παράλληλα στο Μεσολόγγι θεωρούν βάσιμες τις πληροφορίες πως θα θυσιαστεί η εκεί ΔΟΥ.

Κάποιοι μάλιστα βλέπουν «δάκτυλο» Αγρινίου ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες το θέμα θα κλείσει την ερχόμενη Τετάρτη. Είτε έτσι είτε αλλιώς πάντως το σενάριο για μία ΔΟΥ στο Νομό είναι άστοχο και όλοι οφείλουν να αντιδράσουν. Και ο δήμαρχος Μεσολογγίου που αν θυμόμαστε καλά δεν είχε εκφραστεί ενόσω όλα εδειχναν πως καταργείται η ΔΟΥ Αγρινίου.

Οι εργαζόμενοι στη ΔΟΥ Μεσολογγίου εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση(δημοσιεύεται στο site της Αιχμής):

Οι συνάδελφοι της Δ.Ο.Υ Μεσολογγίου μετά την πραγματοποίηση ολομέλειας στις 14/9/2012 στα πλαίσια υλοποίησης του σχεδίου συγχώνευσης των Δ.Ο.Υ αποφάσισαν ομόφωνα και υπενθυμίζουν τα εξής:

1) Η Δ.Ο.Υ Μεσολογγίου διαθέτει ιδιόκτητο νεόκτιστο (2003) κτίριο 2.737 τ.μ τα οποία επαρκούν πλέον των 120 θέσεων εργασίας και επαρκείς χώρους για την στέγαση όλων των αρχείων των υπό κατάργηση Δ.Ο.Υ.

2) Η Δ.Ο.Υ βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση ως προς την

πρόσβαση (Λιμάνι Μεσολογγίου) με άνετους χώρους πάρκινγκ. Η πρόσβαση της Δ.Ο.Υ από τις γύρω περιοχές καθίσταται ευχερέστερη από αυτήν του Αγρινίου μέσω της Ιονίας οδού (ολοκληρωμένου τμήματος και υπό κατασκευή).

3) Η επιλογή της Δ.Ο.Υ Μεσολογγίου είναι σύμφωνη με την εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής η οποία υπακούει στο καθεστώς της ίσης μεταχείρισης (τ. πρωτεύουσα νομού Αιτωλοακαρνανίας) έλαβε υπόψη της τα ανωτέρω στοιχεία.

Θεωρούμε ότι οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα είναι αντίθετη με τα συμφέροντα του Δημοσίου, θα υπακούει στην εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων και θα είναι προιόν παρεμβάσεων παραγόντων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις