Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Έφυγε απ’ το ζώδιό σας ο Ερμής και πέρασε σήμερα τα ξημερώματα στο Ζυγό, απ’ όπου για ένα εικοσαήμερο θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό σας τομέα. Έτσι θα είναι περίοδος με οικονομικές συμφωνίες, ενώ θα κάνετε αρκετές σκέψεις και συζητήσεις για αγορές ή πωλήσεις. Ένα σκαμπανέβασμα στα έσοδα και έξοδα είναι αναμενόμενο.

Ζυγός

Στο ζώδιό σας εισήλθε ο επικοινωνιακός Ερμής τα ξημερώματα και μέχρι τις 5/10 που θα κάτσει, θα κάνει τη ζωή σας ανάλογα επικοινωνιακή. Πολλές ιδέες, συζητήσεις, γνωριμίες κι επαφές, αλλά και βόλτες, μετακινήσεις και ταξιδάκια. Καλή εποχή για ξεκίνημα μαθημάτων και σεμιναρίων. Ο νους σας είναι διαυγής, η ομιλία σας αποτελεσματική.

Σκορπιός

Η διέλευση του Ερμή απ’ τον τελευταίο σας οίκο δίνει την ανάγκη για περισσότερη περίσκεψη, απομόνωση και ησυχία, καθώς για ένα εικοσαήμερο θα κλείνετε κύκλους και θα ολοκληρώνετε ζητήματα. Μπορεί να έχετε τάση απόσυρσης, αλλά οι συζητήσεις με τον εαυτό θα σας κρατούν απασχολημένους. Μηνύματα στα όνειρα.

Τοξότης

Η είσοδος του Ερμή στο κοινωνικό ζώδιο του Ζυγού θα κάνει τη διάθεση ανάλογα κοινωνική για ένα εικοσαήμερο, ενώ θα φέρει πολλές συναντήσεις με τις παρέες σας, νέες φιλίες αλλά και δραστηριοποίηση σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα κλπ. Αρκετή online δικτύωση και γνωριμίες επίσης. Ιδέες και συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια.

Αιγόκερως

Η αλλαγή ζωδίου του επικοινωνιακού Ερμή θα ενεργοποιήσει τον επαγγελματικό σας τομέα για ένα εικοσαήμερο και θα φέρει αρκετή κινητικότητα, με πολλές συζητήσεις, ιδέες, γνωριμίες και συμφωνίες. Επαφές με άτομα εξουσίας, τα οποία άλλοτε θα σας προωθήσουν δυναμικά και σε άλλες περιπτώσεις θα σας αγνοήσουν ή και θα σας σαμποτάρουν.

Υδροχόος

Ο Ερμής εισέρχεται στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού, απ’ όπου θα τονώσει το νου και την επικοινωνιακή σας δεινότητα για ένα εικοσαήμερο. Καλή εποχή για διάβασμα, γράψιμο, ομιλίες και συζητήσεις. Επίσης θα φέρει κίνηση σε σχέση με σπουδές και νομικά θέματα, στα οποία θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Πιθανά και ταξίδια.

Ιχθύες

Το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου ήταν ιδιαίτερα κοινωνικό για το ζώδιό σας, με πολλές γνωριμίες κι επαφές, αλλά τώρα σιγά σιγά μπαίνετε σε πιο εσωστρεφή φάση. Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή ωθεί σε ενδοσκόπηση, ενώ τονίζει και θέματα οικονομικά – πιθανές συμφωνίες και κίνηση σε σχέση με δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, εφορία κλπ.

Κριός

Η διέλευση του Ερμή απ’ το Ζυγό από σήμερα και για ένα εικοσαήμερο, σάς βάζει σε κοινωνική κι εξωστρεφή διάθεση, όπου θα έχετε την ευκαιρία για πολλές γνωριμίες, συναντήσεις, νέες συνεργασίες και συζητήσεις. Εύκολα πλησιάζετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, ενώ το χιούμορ και η επικοινωνιακή σας δεινότητα είναι στο μάξιμουμ.

Ταύρος

Η είσοδος του Ερμή στο Ζυγό ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας και της υγείας. Έτσι για ένα εικοσαήμερο θα δώσει την ευκαιρία για αρκετές επαγγελματικές επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ ταυτόχρονα είναι περίοδος όπου ενημερώνεστε για θέματα υγείας και προσαρμόζετε τη διατροφή αλλά και το χρόνο σας σε νέα δεδομένα.

Δίδυμοι

Θετική για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση του Ερμή απ’ το Ζυγό από σήμερα μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, καθώς θα φέρει ερωτικές γνωριμίες, ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ, σπορ, χόμπι και αυξημένη δημιουργικότητα. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί, ενώ το χιούμορ σας είναι πηγαίο. Επαφές με τα παιδιά, συζητήσεις με αυτά.

Καρκίνος

Ο Ερμής εισήλθε στο Ζυγό και για ένα εικοσαήμερο θα τονίσει θέματα σπιτιού και οικογένειας. Έτσι θα είναι περίοδος με μετακομίσεις ή επιδιορθώσεις στο σπίτι, ενώ είναι πιθανό η οικία σας να γίνει κέντρο διερχομένων, με συγγενείς και γνωστούς να περνούν για καφέ και κουβεντούλα. Σκέψεις και συζητήσεις σχετικά με ακίνητα.

Λέων

Σε μια επικοινωνιακή περίοδο σάς βάζει η διέλευση του Ερμή απ’ το Ζυγό για ένα εικοσαήμερο, η οποία θα φέρει αρκετές επαφές, ιδέες, συζητήσεις, αλλά και πολλές μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Ξεκίνημα μαθημάτων και σεμιναρίων. Συναντήσεις με συγγενείς, αλλά και βόλτες με φίλους, με πολλή κουβεντούλα και κοινωνική διάθεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being