Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Στον εισαγγελέα με ονόματα ο Δημήτρης Κατσικόπουλος για τους χρηματισμούς γιατρών

Πάτρα: Στον εισαγγελέα με ονόματα ο Δημή...

Πέρασε χθες το κατώφλι της εισαγγελίας

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτρης Κατσικόπουλος χθες παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα για να δώσει στοιχεία σχετικά με τις δύο υποθέσεις χρηματισμού γιατρών σε νοσοκομεία της Πάτρας. "Έδωσα συγκεκριμένα στοιχεία και είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης για τη διερεύνησή τους" δήλωσε ο κ. Κατσικόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρει η εφημερίδα Πελοπόννησος ,για την υπόθεση χρηματισμού του ΠΓΝΠ οι εισαγγελικές αρχές έχουν ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση, ενώ στον εισαγγελέα θα παρουσιαστούν την επόμενη εβδομάδα, τόσο ο επιλαχών βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ανδρέας Νικολακόπουλος, όσο και μέλη της οικογένειας του ασθενή, από τα οποία ο γιατρός φέρεται να ζήτησε φακελάκι 3.500 ευρώ. Με το περιστατικό ασχολείται και ο Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας.

Σε σχέση με την υπόθεση του καρδιολόγου του Αγίου Ανδρέα , που είχε συλληφθεί για δωροδοκία, ο κ. Κατσικόπουλος έδωσε στον εισαγγελέα το πόρισμα της ΕΔΕ. Ο γιατρός φέρεται να είχε επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην κλινική του παρά το γεγονός ότι είχε τεθεί σε αργία και να προχώρησε σε ιατρικές πράξεις.

Η ΕΔΕ αναφέρει ρητά ποιοι γιατροί του νοσοκομείου επιβεβαιώνουν ότι ο γιατρός έκανε ιατρικές πράξεις και ποιοι συνάδελφοί τους αποκρούουν τον ισχυρισμό αυτό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις