Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πήρε Ρίζο ο Παναιγιάλειος

Πήρε Ρίζο ο Παναιγιάλειος

Ο 36χρονος τερματοφύλακας θα συμπληρώσει την τριάδα των πορτιέρο

Ο Δημήτρης Ρίζος θα είναι τελικά η τελευταία μεταγραφική κίνηση του Παναιγιαλείου για την καλοκαιρινή περίοδο. Ο 36χρονος τερματοφύλακας θα συμπληρώσει την τριάδα των πορτιέρο του "μελανόλευκου" ρόστερ, η οποία θα αναλάβει να διαφυλάξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εστία του Παναιγιαλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόκτηση του έμπειρου πορτιέρο πραγματοποιήθηκε την τελευταία στιγμή, λόγω αθέτησης συμφωνίας του τερματοφύλακα με τον οποίο είχε αρχικά συμφωνήσει η διοικούσα επιτροπή του Παναιγιαλείου.

Συγκεκριμένα οι "μελανόλευκοι" είχαν συμφωνήσει προφορικά με τον Γιάννη Μπαντίκο, όμως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν φάνηκε συνεπής στο ραντεβού που είχε κλείσει για να υπογράψει και λίγες ωρες αργότερα ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι δεν μπορεί να έρθει στο Αίγιο.

Έτσι οι "μελανόλευκοι" ξεκίνησαν ένα πραγματικό αγώνα δρόμου, μίλησαν τηλεφωνικά με τον Ρίζο ο οποίος ήταν στην Κατερίνη και αφού συμφώνησαν, έκλεισαν ραντεβού στην Αθήνα. Η συνάντηση αυτή έγινε, ο παίκτης υπέγραψε το νέο του δελτίο και  είναι και επίσημα μέλος της "μελανόλευκης" οικογένειας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports