Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Για 5η χρονιά ο Πατρινός Γιώργος Κασπίρης στο πάνελ της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη στο Star

Για 5η χρονιά ο Πατρινός Γιώργος Κασπίρη...

Ο Πατρινός δημοσιογράφος και παρουσιαστής θεωρείται από τους καλούς και πιστούς συνεργάτες της Ε. Μελέτη

Για μία ακόμα χρονιά ο Πατρινός παρουσιαστής και ρεπόρτερ Γιώργος Κασπίρης θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη στο κανάλι του Star.

Η «Μεσημεριανή Μελέτη» για τη νέα τηλεοπτική σαιζόν θα κάνει ως γνωστό πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 στη 13.00 με αρχισυντάκτη και πάλι τον δημοσιογράφο Θέμη Μάλλη.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Κασπίρης, φέτος είναι η 5η συνεχής χρονιά που ο ίδιος και η υπόλοιπη παρέα συνεχίζουν μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη την καθημερινή εκπομπή-μαγκαζίνο-gossip news που από πέρυσι μετακόμισε από την πρωινή ζώνη στη μεσημεριανή ζώνη του Star και τα κατάφερε εξίσου καλά στην μάχη της τηλεθέασης.

Να θυμίσουμε ότι στο πάνελ της εκπομπής εκτός από τον Γιώργο Κασπίρη συμμετέχουν η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και οι δημοσιογράφοι Δήμητρα Καλφούντζου και Σπύρος Σιγούρος.

Ο Γιώργος Κασπίρης πριν από το Star συνεργάστηκε με τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς Super B και Patra tv αλλά και με το Alter στην Αθήνα. Θεωρείται από τους καλούς συνεργάτες και πιστούς φίλους της Ελεονώρας Μελέτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight