Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι απάντησε η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή δια εκπροσώπων της για τη φορολογική της δήλωση

Τι απάντησε η τραγουδίστρια Δέσποινα Βαν...

Όπως λέει τα λοιπά έσοδα από τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες έχουν φορολογηθεί κανονικά μέσω της εταιρείας «Δέσποινα Μαλέα ΕΠΕ»

Η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή που θα λάβει μέρος και στη μεγάλη συναυλία του συνθέτη και "μέντορα" της Φοίβου στις 24 Σεπτεμβρίου 2012 στο ΟΑΚΑ, έστειλε απάντηση μέσω εκπροσώπων της, όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν, στην εφημερίδα «Τα Νέα» για το πολύκροτο θέμα που έχει ξεσπάσει με τα πανάκριβα «χρυσά λαρύγγια» της πίστας.

Η απάντηση της διάσημης αοιδού που το φετινό καλοκαίρι γνώρισε επιτυχία με το κομμάτι "Το νησί" ενώ εμφανίστηκε πρόσφατα και στην Πάτρα σε γνωστό κέντρο στο Δρέπανο παρέα με την Έλλη Κοκκίνου, έχει ως εξής.

«Προς την εφημερίδα “Τα Νέα”και προς όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα, σε απάντηση των όσων αναφέρονται στο από 10.09.2012 δημοσίευμα της εφημερίδας σας, με την ιδιότητά μας ως εκπρόσωποι της κυρίας Δέσποινας Βανδή, στην οποία και αναφέρεστε, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής.

Τα εισοδήματα στα οποία αναφέρεστε στο εν λόγω δημοσίευμα αποτελούν τα ατομικά εισοδήματα της κυρίας Δ. Βανδή για τις συγκεκριμένες οικονομικές χρήσεις. Πέραν αυτών, τα λοιπά έσοδα από τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες έχουν φορολογηθεί, όπως παρέχεται η δυνατότητα εκ του νόμου, μέσω της εταιρείας «ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΛΕΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.», η οποία έχει ως σκοπό τη διαχείριση και την εκμετάλλευση των πάσης φύσεων καλλιτεχνικών της δραστηριοτήτων.

Η εταιρεία αυτή δεν είναι υπεράκτια, αλλά εδρεύει στην Ελλάδα, είναι φορολογικά συνεπής και ενήμερη, τα πλήρη δε οικονομικά στοιχεία αυτής είναι σε γνώση των φορολογικών αρχών».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight