Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απίστευτο επεισόδιο σε καφενείο στην Εγλυκάδα- Έπεσε άγριο ξύλο και κυνήγι- Εκτοξεύτηκε ακόμη και ...κάδος!!!

Πάτρα: Απίστευτο επεισόδιο  σε καφενείο ...

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι διερχόμενοι οδηγοί

Δεν είχε προηγούμενο το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε καφενείο στην Εγλυκάδα (περιοχή Τζόλα) με βασικό πρωταγωνιστή ιδιοκτήτη γνωστής ταβέρνας. Όπως περιγράφουν στο thebest.gr αυτόπτες μάρτυρες, ήταν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα όταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διαπληκτίστηκε με έναν θαμώνα, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια και να αρχίσουν τις κλωτσιές και τις μπουνιές.

Οι δύο άνδρες βγήκαν έξω απο το καφενείο και άρχισαν να χτυπιούνται στο δρόμο με σκισμένα ρούχα, μπρος στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, από το καφενείο βγήκε ένας τρίτος θαμώνας, ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας, ο οποίος άρχισε να χτυπάει άγρια τον ιδιοκτήτη του καφενείου.

Στη συνέχεια, σαν μαινόμενος ταύρος, άρχισε να χτυπάει τα αυτοκίνητα γύρω του και να βρίζει κάνοντας και...χειρονομίες.

Τότε μπήκαν στη μέση να τους χωρίσουν δύο νεαροί απο τη γειτονιά.

Ο ένας απο τους νεαρούς εισέπραξε μια μπουνιά από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας που ήταν εκτός εαυτού και αυτός του ανταπέδωσε χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Αυτό ήταν η αιτία του...πολέμου. Ο μαινόμενος ιδιοκτήτης της ταβέρνας άρχισε να σπάει τις καρέκλες του καφενείου και την ταμπέλα του. Στη συνέχεια άρχισε να κυνηγάει τον νεαρό ανάμεσα στα διερχόμενα αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων δεν πίστευαν στα μάτια τους.  Και σαν να μην έφτασε αυτό, άρχισε να εκτοξεύει εναντίον του ό,τι έβρισκε: Μια σπασμένη καρέκλα, αλλά και τον...κάδο που βρισκόταν έξω από ένα περίπτερο!!!

Ο νεαρός έβγαλε φτερά αφήνοντας πίσω απο τον τρόμο του τις σαγιονάρες του και εξαφανίστηκε. Κάποιοι από τους έντρομους γείτονες που είχαν βγει στα μπαλκόνια ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά οι ταραξίες είχαν εξαφανιστεί.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για έναν πρωτοφανούς έντασης καυγά που απο θαύμα δεν οδήγησε σε κάτι χειρότερο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που οδήγησε στα έκτροπα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις