Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δεν έχουν τέλος τα... βάσανα της ΑΕΚ - Νέες προσφυγές από Μαντούκα και Γιάχιτς

Δεν έχουν τέλος τα... βάσανα της ΑΕΚ - Ν...

Μετά τον Βάργκας

Νέα απειλή εμφανίστηκε στον ορίζοντα για την ΑΕΚ, σε μια περίοδο κατά την οποία όσοι ασχολούνται με τα κοινά της Ένωσης πασχίζουν να δώσουν λύσεις στα «ανοιχτά μέτωπα» της ΠΑΕ. Εν αναμονή των διοικητικών εξελίξεων, οι πιέσεις από ποδοσφαιριστές προς τους οποίους οφείλουν οι «κιτρινόμαυροι», εντείνονται. Την αρχή στην «αλυσίδα» των προσφυγών είχε κάνει ο Βάργκας, ακολούθησε ο Καφές στον οποίο οφείλονται 450.000 ευρώ και πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Μανωλάς διαμήνυσε ότι επιθυμεί άμεση καταβολή των δεδουλευμένων του (38.000 ευρώ).

Σαν να μην έφταναν οι προαναφερόμενες περιπτώσεις, όμως, ο μάνατζερ των Μαντούκα και Γιάχιτς κοινοποίησε στους παράγοντες της ΑΕΚ την πρόθεση των πελατών του να κινήσουν τις νόμιμες διαδικασίες για να διασφαλίσουν τα χρήματα που τους οφείλονται. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι με τους δύο ποδοσφαιριστές έγιναν κατά το παρελθόν διακανονισμοί, που όμως δεν τηρήθηκαν από την ΠΑΕ.

Το ζητούμενο, πλέον, είναι ο τρόπος με τον οποίο οι παράγοντες της αθηναϊκής ομάδας θα διαχειριστούν το θέμα και αν μπορούν να πείσουν τους ποδοσφαιριστές ότι «δεν μπορούν να λάβουν εκ του μη έχοντος», αφού όλα τα έσοδα διατέθηκαν για τη συμμετοχή του συλλόγου στο πρωτάθλημα. Οι παράγοντες της ΑΕΚ θα τονίσουν ότι όλα εξαρτώνται από τις εξελίξεις στα διοικητικά δρώμενα, ήτοι την (πιθανολογούμενη) έλευση επενδυτών, ενώ θα ζητήσουν πίστωση χρόνου έως το τέλος του μήνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports