Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απείλησε με όπλο 28χρονο για λογαριασμό τρίτου με τον οποίο είχε οικονομικές διαφορές

Πάτρα: Απείλησε με όπλο 28χρονο για λογα...

Συνελήφθη 36χρονος στην Πάτρα, για εκβίαση

Συνελήφθη χθες (6-9-2012) το απόγευμα, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 36 ετών σε βάρος του οποίου και ενός ακόμα 46χρονου συνέργου του, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα, της απόπειρα εκβίασης, της καλλιέργειας ναρκωτικών και της οπλοκατοχής.

Ειδικότερα, χθες (6-9-2012) το μεσημέρι, στην Πάτρα, ο 36χρονος ενεργώντας με εντολή 46χρονου συνεργού του, απείλησε με χρήση όπλου 28χρονο ημεδαπό, ζητώντας του να επιλύσει οικονομικές διαφορές που είχε με το 46χρονο.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και τον εντοπισμό του δράστη ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 36χρονου λίγη ώρααργότερα.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του 46χρονου συνεχίζονται.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις