Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χώρισε με την παρουσιάστρια και έπεσε στην αγκαλιά της ζωγράφου…

Χώρισε με την παρουσιάστρια και έπεσε στ...

Το καλοκαίρι δεν τους βρήκε μαζί

Tον τελευταίο καιρό πολλές φήμες έχουν ακουστεί για τη σχέση τους. Μετά από ένα μήνα από τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, ακούστηκε πως χώρισαν, γιατί είχαν διαφορετικές καλλιτεχνικές και όχι μόνο επιλογές. Πολύ γρήγορα, όμως, ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε ξανά μαζί σε νυχτερινή τους έξοδο. Οι φήμες φούντωσαν ξανά, μαζί και τα πρωτοσέλιδα στα εβδομαδιαία περιοδικά!

Ο λόγος γίνεται για πολύ γνωστή παρουσιάστρια και τον λαμπερό και γοητευτικό σύντροφό της που ανήκει στον ευρύτερο χώρο της showbiz- για να μην το προδώσουμε και όλο το κουίζ! Αν και οι δυο τους δεν είχαν παραδεχτεί ποτέ ανοιχτά τη σχέση τους, ήταν κοινό μυστικό στη showbiz ότι ζούσαν έναν μεγάλο έρωτα. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας και οι φίλοι της παρουσιάστριας ήταν γοητευμένοι από αυτή της τη σχέση. Επιτέλους, ένας άντρας που της ταίριαζε… Το καλοκαίρι, όμως, δεν τους βρήκε μαζί…

Συγκεκριμένα: φήμες τους ήθελαν να έχουν κάνει κοινές διακοπές και να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Αντίθετα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του entertv.gr, η σχέση τους αποτελεί παρελθόν και μάλιστα ο κύριος είναι ξανά ερωτευμένος. Την ώρα, λοιπόν, που οι φήμες τον ήθελαν να κάνει διακοπές με την παρουσιάστρια, εκείνος βρισκόταν στην αγκαλιά μίας γοητευτικής ζωγράφου.

Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τις εξελίξεις της σχέσης…

 

Πηγή:entertv.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight