Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ελευθερία Ελευθερίου απήντησε στα σχόλια του Μάριου Φραγκούλη για το «Aphrodisiac»

Η Ελευθερία Ελευθερίου απήντησε στα σχόλ...

Όπως είπε το φετινό τραγούδι μας στη Γιουροβίζιον μπορεί να μην κατάφερε να μπει στην δεκάδα, ωστόσο έχει αγαπηθεί από τον κόσμο όπως στη Σουηδία

Την δική της απάντηση έδωσε η 23χρονη Κύπρια στην καταγωγή τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου που φέτος εκπροσώπησε την χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον με το «Aphrodisiac», στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο διεθνούς φήμης λυρικός ερμηνευτής Μάριος Φραγκούλης. Όπως γράφει το σάιτ gossip-tv, η Ελευθερία Ελευθερίου που στην τελική βραδιά του διαγωνισμού κατετάγη 17η, δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη της στο περιοδικό Hello.

«Πριν από λίγο καιρό βρέθηκα στην Σουηδία , όπου πήρα μέρος σε ένα φεστιβάλ και διαπίστωσα ότι το κοινό το ήξερε και το τραγουδούσε. Για μένα αυτό έχει μεγάλη σημασία. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του γνώμη και το δικαίωμα να την εκφράζει ελεύθερα. Και βέβαια οι γνώμες όλων των ανθρώπων είναι σεβαστές. Όσον αφορά τον κύριο Μάριο Φραγκούλη τον εκτιμώ και τον σέβομαι απεριόριστα ως καλλιτέχνη και αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει».

Ο Μάριος Φραγκούλης που στις 2 Ιουλίου 2012 έδωσε μία εξαιρετική συναυλία στο Αρχαίο ωδείο της Πάτρας, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό «Εγώ» ρωτήθηκε για τη Γιουροβίζιον και για το "Aphrodisiac" και είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν είμαι αυτός που θα κρίνει το Aphrodisiac, αλλά σίγουρα πιστεύω ότι θα μπορούσαν να γραφούν χιλιάδες καλά τραγούδια, που να μην είναι προσβλητικά απέναντι στο πρόσωπό μας. Πιστεύω πως η χώρα πρέπει να κάνει πιο σωστές επιλογές. Να δίνει τη δυνατότητα σε νέα παιδιά- που έχουν το ταλέντο, τη δύναμη, το θάρρος-να γράψουν ένα τραγούδι, που να αφορά την πραγματικότητα, τους νέους, τον παλμό και την ευαισθησία μίας χώρας».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight