Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε λίγο στις μετακινήσεις σήμερα, με την δύσκολη αντίθεση Σελήνης-Άρη να προκαλεί ένταση και εκνευρισμό, ειδικά το πρωί. Επίσης προσέξτε τις επικοινωνιακές εντάσεις και τις ταλαιπωρίες σε συναλλαγές. Ωστόσο σχηματίζονται και θετικές όψεις που φέρνουν ευχάριστες γνωριμίες, συζητήσεις, ιδέες, ζωτικότητα.

Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τις προστριβές, ειδικά για οικονομικά θέματα, αλλά και τις ταλαιπωρίες σε πληρωμές και διάφορες συναλλαγές, ιδιαίτερα μέχρι το μεσημέρι περίπου. Η υπόλοιπη μέρα αναμένεται πιο ήπια, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να προσφέρουν ώρες χαράς, απόλαυσης, κοινωνικότητας και έρωτα.

Σκορπιός

Η δύσκολη όψη Σελήνης-Άρη βγάζει τον εκδικητικό και πολεμικό σας εαυτό σήμερα στην επιφάνεια, ιδιαίτερα το πρωί, που αναμένονται εντάσεις και συγκρούσεις. Άλλωστε με τη διέλευση του πύρινου Άρη απ’ το ζώδιό σας μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, θα πρέπει να προσέχετε γενικά τον εγωισμό και τον εκνευρισμό. Θα είναι κοινωνική μέρα ωστόσο.

Τοξότης

Το πρωί σήμερα προσέξτε τις συγκρούσεις και το άγχος στο χώρο δουλειάς και στη καθημερινότητα γενικά, λόγω της αντίθεσης Σελήνης-Άρη που κάνει το κλίμα εριστικό. Μια δυσκολία στον ύπνο λόγω έντασης είναι πιθανή. Ωστόσο, εάν ξεπεραστεί ο εκνευρισμός, αναμένονται και θετικές επαγγελματικές επαφές ή συζητήσεις.

Αιγόκερως

Η διέλευση του πολεμικού Άρη απ’ τον οίκο της φιλίας μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, θα φέρνει τακτικά εντάσεις με φίλους και γνωστούς, ενώ μια τέτοια μέρα είναι η σημερινή. Ωστόσο σχηματίζονται και θετικές γωνίες, οι οποίες τονώνουν τη ζωτικότητά σας και φέρνουν ευκαιρίες για δημιουργικότητα, φλερτ, παιχνίδι και χαρά.

Υδροχόος

Λόγω του Άρη απ’ το Σκορπιό που θα σας «χτυπάει» μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, θα πρέπει να προσέχετε τον ανεβασμένο εγωισμό σας, την ένταση και το άγχος, ενώ σήμερα ειδικά είναι μια τέτοια μέρα με αρκετό «τρέξιμο» και συγκρούσεις. Θα έχει όμως και θετικές στιγμές, όπου θα απολαύσετε τη θαλπωρή του σπιτιού, το καλό φαγητό και τον έρωτα.

Ιχθύες

Είναι λογικό να επικρατεί εριστικότητα στην επικοινωνία σήμερα, με τη δύσκολη όψη Σελήνης-Άρη να φέρνει και ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις και άγχος ή ένταση, ειδικά το πρωί. Όμως η μέρα θα έχει και θετικές επιρροές, με ευχάριστες στιγμές κοινωνικότητας, με γνωριμίες, πολύ κουβεντούλα, ιδέες, βόλτες και αρκετό socializing.

Κριός

Η αντίθεση Σελήνης-Άρη σήμερα προκαλεί άγχος οικονομικό και είναι πιθανές ταλαιπωρίες σε συναλλαγές, πληρωμές κλπ. Ωστόσο η μέρα θα έχει και ευνοϊκές οικονομικές επιρροές, με πιθανές ωραίες αγορές που θα ευχαριστηθείτε, πωλήσεις, έσοδα και συμφωνίες. Εύνοια και στα επαγγελματικά, ενώ η παραγωγικότητά σας σάς ικανοποιεί.

Ταύρος

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας σήμερα η Σελήνη, σχηματίζει μια δυσμενή όψη με τον πολεμικό Άρη, γι’ αυτό είναι λογικό να υπάρχει ένταση, άγχος κι εκνευρισμός, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες. Προσοχή στα ατυχήματα. Ωστόσο θα σχηματίσει και θετικές όψεις, οι οποίες φέρνουν ωραίες συναντήσεις, συζητήσεις, χαρά, δημιουργικότητα και ζωτικότητα.

Δίδυμοι

Σήμερα προσέξτε τις εντάσεις στο χώρο δουλειάς και σε καθημερινές συναλλαγές, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Άρη προκαλεί εριστικότητα, ειδικά τις πρωινές ώρες. Πιθανή και δυσκολία στον ύπνο, λόγω θορύβου, άγχους κλπ. Εύνοια όμως υπάρχει σε θέματα σπιτιού και ακινήτων, ενώ περνάτε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και στο σπίτι.

Καρκίνος

Έντονο το κλίμα το πρωί και θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις, κυρίως στα αισθηματικά και στις φιλίες. Μην εκνευρίζεστε εάν δεν προχωρούν όπως θέλετε τα σχέδιά σας. Ωστόσο οι θετικές όψεις της Σελήνης θα φέρουν και ευχάριστες επαφές, συζητήσεις, βόλτες και ιδέες. Καλή μέρα για δικτύωση, γνωριμίες, συμφωνίες.

Λέων

Λόγω της δύσκολης αντίθεσης Σελήνης-Άρη σήμερα, το πρωί ειδικά, θα πρέπει να προσέξετε τον εκνευρισμό, τις συγκρούσεις, το άγχος, τις ταλαιπωρίες, ενώ αναμένεται να είναι έντονη μέρα. Εάν αποφύγετε τις διαφωνίες, μπορούν να γίνουν θετικές επαφές με ανωτέρους. Καλά πάνε τα έσοδα. Ευχάριστες αγορές πιθανές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being