Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δύο στα δύο ο Αστέρας Τρίπολης, 3-0 επί της Βέροιας

Δύο στα δύο ο Αστέρας Τρίπολης, 3-0 επί ...

Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα γιά τους Αρκάδες

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης στο πρωτάθλημα, επικρατώντας στην αρκαδική πρωτεύουσα της Κέρκυρας με 3-0 χάρις στο αυτογκόλ του Χαμπλ (60΄) και τα τέρματα των Περόνε (73΄) και Πιπίνη (77΄).

Από την άλλη, δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και έληξε με «λευκή ισοπαλία». Οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο γκολ, καθώς ύστερα από δύο αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα δεν έχουν σκοράρει.

Οι «κιτρινόμαυροι», που πήραν τον πρώτο βαθμό τους, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν στις φάσεις που δημιούργησαν. Στο 14ο λεπτό και σε παράλληλη σέντρα του Γιαννίτση, ο Τρινταφυλλάκος δεν πρόλαβε να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 28΄ ο Καπετάνος βρέθηκε σε καλή θέση, το σουτ που έκανε κόντραρε ο Σόουζα και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα μόλις άουτ με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Γιαννιώτα. Στο 39΄ ο Γουναρίδης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Νταμαρλή, ενώ στο 45΄ ήταν και πάλι ο Καπετάνος που σούταρε ελάχιστα άουτ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports