Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αύριο Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου η Άννα Βίσση στα «Αστέρια» της Πάτρας

Αύριο Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου η Άννα Βίσσ...

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ έρχεται φρέσκια και ανανεωμένη στην Πάτρα μετά την πρόσφατη εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη

Συνεχίζει την φετινή καλοκαιρινή της περιοδεία η απόλυτη ποπ λαική σταρ Άννα Βίσση και αυτό το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου το βράδυ έρχεται για μία μοναδική συναυλία-σώου στην Πάτρα, στα καλοκαιρινά «Αστέρια» στο Δρέπανο στο Ρίο που προβλέπεται να έχει μεγάλη επιτυχία.

Η Άννα Βίσση έχει «οργώσει» το φετινό καλοκαίρι την Ελλάδα ενώ την περασμένη εβδομάδα τραγούδησε και γνώρισε την αποθέωση από το κοινό στην Κρήτη σε περιοχές όπως το Ρέθυμνο και τα Χανιά.

Στην Πάτρα η Κυπριακής καταγωγής τραγουδίστρια με τα τριάντα πέντε και πλέον χρόνια καριέρας, μας έρχεται φρέσκια και ανανεωμένη μετά και το πολύ πρόσφατο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη όπου παρευρέθηκε και τραγούδησε στο Blue Dream Summer gala που διοργάνωσε η Ελληνική Ορθόδοξη εκκλησία των Hamptons του Σαουθάμπτον της Νέας Υόρκης.

Όλα τα έσοδα της συναυλίας της στη Ν. Υόρκη θα διατεθούν στο πρόγραμμα Wounded Warriors Through Sports του Warfighter Sports, το οποίο αναλαμβάνει μέσα από την άθληση και τα σπορ την αποκατάσταση βετεράνων τραυματιών από τους πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, σε στρατιωτικά νοσοκομεία και άλλες κοινότητες των ΗΠΑ. Στην όμορφη εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα που ζει στη Νέα Υόρκη, η σκηνοθέτιδα Christine Crokos, η Γιάννα Νταρίλη και η σεφ από τη Ναύπακτο Μαρία Λόη.

Η Αννα Βίσση πρόκειται να παρουσιάσει στην Πάτρα όλες τις μεγάλες παλιές και καινούριες επιτυχίες της όπως τα κομμάτια Τυραννιέμαι, Δώδεκα, Κραυγή, Τραύμα, Αγάπη Υπερβολική, Τρένο, Όλα Τα Λεφτά μωρό μου, Σ' Έχω επιθυμήσει, Μεθυσμένη Πολιτεία, Είσαι, Γκάζι, Όσο Έχω Φωνή, Να μπορούσα, Καλοκαιρινές Διακοπές Για Πάντα, Το τσιγάρο ή εγώ, κ.α.

Η τιμή της φιάλης ουίσκι θα κοστίζει τη βραδιά της Άννας Βίσση, 160 ευρώ και η είσοδος με ποτό 20 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight