Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στα χέρια της Αστυνομίας δυο άτομα για την δολοφονία της Ρεγγίνας Παπανδρέου - Προσποιήθηκαν τους ενοικιαστές και έσφαξαν την άτυχη δασκάλα

Πάτρα: Στα χέρια της Αστυνομίας δυο άτομ...

Στον Ανακριτή σήμερα ένας άνδρας και μια γυναίκα

Στον Ανακριτή οδηγούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα δύο άτομα που έχουν συλληφθεί ως ύποπτα για τη δολοφονία της 82χρονης δασκάλας Ρεγγίνας Παπανδρέου που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία στις αρχές Ιουνίου. Με βάση τα αρχικά στοιχεία οι συλληφθέντες είναι χρήστες ναρκωτικών ουσιών και το κίνητρό τους ήταν κατ' αρχάς η ληστεία.

Προσποιήθηκαν τους ενδιαφερόμενους ενοικιαστές και με τον τρόπο αυτό κατάφεραν να πείσουν την ηλικιωμένη να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της.

Το ζευγάρι, ηλικίας 30 ετών και οι δύο,όρμησε στην ηλικιωμένη ακολούθησε συμπλοκή και ο άντρας, κατά τις πληροφορίες του thebest.gr, έβγαλε μαχαίρι με το οποίο κατάφερε αλλεπάλληλες, συνολικά 36 θανατηφόρες μαχαιριές στην άτυχη δασκάλα.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθούν για παραβατική συμπεριφορά που αφορά σε ναρκωτικές ουσίες και αναμένεται να τους απαγγελθούν βαρύτατες κατηγορίες για ληστεία και φόνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις