Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βίκυ Παγιατάκη: Είναι αθώα!

Βίκυ Παγιατάκη: Είναι αθώα!

Τις τελευταίες μέρες, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι γνωστοί Έλληνες έχουν βάλει σε τράπεζες του εξωτερικού χρήματα

Η Βίκυ Παγιατάκη έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση της όσον αφορά στις φήμες που την ήθελαν να έχει «φυγαδεύσει» στο εξωτερικό μεγάλο χρηματικό ποσό. Τις τελευταίες μέρες, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι γνωστοί Έλληνες έχουν βάλει σε τράπεζες του εξωτερικού χρήματα, τα οποία δεν φαίνονται στη φορολογική τους δήλωση, με σκοπό να φοροδιαφύγουν. Σύμφωνα με τη λίστα του ΣΔΟΕ, η οποία δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, υπάρχουν τα αρχικά Β.Π. και αρκετοί έχουν «φωτογραφίσει» τη γνωστή αστρολόγο.

«Εγώ δεν ονομάζομαι ούτε Βίκυ, ούτε Βένια, ούτε τίποτα τέτοιο. Το Βίκυ είναι χαϊδευτικό και η τράπεζα δεν σου επιτρέπει ν’ ανοίξεις λογαριασμό με το χαϊδευτικό, αλλά με το πλήρες όνομά σου» δήλωσε η αστρολόγος, χωρίς, ωστόσο να μας πει το πραγματικό της όνομα, και συνέχισε:

«Σας διαβεβαιώνω πως δεν είχα ποτέ έξω ούτε ένα ευρώ, ούτε μια δραχμή σε καμία χώρα του εξωτερικού και σε καμία τράπεζα. Ούτε προτίθεμαι να βγάλω ένα ευρώ. Σας διαβεβαιώνω ότι ούτε υπάρχει λογαριασμός ούτε πρόκειται να υπάρξει. Κι αν κάποιος ανακαλύψει οτιδήποτε τέτοιο που να σχετίζεται με μένα, του δίνω το δικαίωμα να με φτύσει δημοσίως».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight