Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

To GURU BAR επιστρέφει στο ARK Festival - Φέτος, η μουσική είναι μόνο η αρχή...

To GURU BAR επιστρέφει στο ARK Festival ...

Μουσική αγορά βινυλίων και CD, ARK after party, Κέντρο Ζωής-Praksis

Στην καντίνα Bar Guru Bar Thai Style Street Food η ομάδα του Guru Bar θα έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό menu ειδικά για το κοινό του ARK, το οποίο περιλαμβάνει αυθεντικούς γευστικούς συνδυασμούς από chicken satay, spring rolls, pad Τhai noodles, ρύζι ατμού με curry και παγωμένο επιδόρπιο.

Μουσική αγορά βινυλίων και CD

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το ARK Festival φιλοξενεί παζάρι βινυλίων στην «Τεχνόπολις» και για πρώτη φορά σε ελληνικό φεστιβάλ, οι πιο γνωστές εγχώριες ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες ενώνονται κάτω από μια στέγη και προσκαλούν και δύο δισκοπωλεία στη διάθεση των βινυλίων και των CD τους με προνομιακές για το φεστιβάλ τιμές. Τα κεντρικά δισκοπωλεία Vinyl Microstore και Sonic Boom και οι δισκογραφικές Archangel Music, Inner Ear, The Sound Of Everything και Restless Wind θα στήσουν τους πάγκους τους στο χώρο του φεστιβάλ και θα διαθέτουν προτεινόμενες, νέες και παλιές κυκλοφορίες για τους λάτρεις του βινυλίου, συλλέκτες και μη.

Το ARK Festival υποδέχεται περήφανα την επιστροφή ενός αγαπημένου θεσμού της αθηναϊκής νύχτας που επανασυστήνεται ως ανανεωμένη πρόταση μόνο για τις 10 και 11 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. Το θρυλικό μπαρ Guru, αξέχαστο στέκι του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, επανέρχεται αποκλειστικά για το ARK Festival και «ανασταίνεται» για δύο μέρες για να μεθύσει τους επισκέπτες του ARK Festival, αυτή τη φορά με πολυνησιακές γεύσεις και εξωτικές μυρωδιές.

KAFKA - KID LOCO / ARK Festival After Party @ ΤΩΡΑ Κ44 by AMSTEL

Αποκλειστικά για τους κατόχους εισιτηρίου του ARK Festival, η ΑMSTEL και το ΤΩΡΑ Κ44 παρουσιάζουν τα δύο after party του φεστιβάλ, με τις μουσικές επιλογές ενός σημαντικού εγχώριου ονόματος και ενός special guest από το εξωτερικό.
Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, η Κατερίνα Καφεντζή (γνωστή και ως Kafka), διευθύντρια προγράμματος του Εν Λευκώ 88.7 και μουσική επιμελήτρια της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής του Κωνσταντίνου Τζούμα, θα ψάξει στο θρυλικό της iPod και θα επιστρατεύσει τα καλύτερα κομμάτια σε ένα μεταμεσονύκτιο DJ set με απρόβλεπτες «στροφές» σε είδη και moods.
Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, ο Kid Loco καταφτάνει στην Αθήνα για μια βραδιά μόνο, ως αποκλειστικός καλεσμένος του ARK Festival για να κλείσει πανηγυρικά το φεστιβάλ. Ο Γάλλος DJ, παραγωγός, remixer και βιρτουόζος των decks θα μεταφέρει το συνδυασμό από γαλλικές ευαισθησίες με ρίζες στον Serge Gainsbourg και τη σύγχρονη indie rock και electronica στο πιστό του αθηναϊκό κοινό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η είσοδος στο ΤΩΡΑ Κ44 για τις δύο αυτές ημέρες θα γίνετε με την επίδειξη του εισιτηρίου του ARK FESTIVAL.

Κέντρο Ζωής - PRAKSIS

Oι Μ.Κ.Ο. ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ και PRAKSIS θα βρίσκονται  για τρίτη συνεχή χρονιά στο ARK Festival. Θα ενημερώνουν για τον HIV, με κεντρικό μήνυμα “Ενημέρωση Προφύλαξη Εξέταση” - το δικό μας motto ζωής. Παράλληλα, θα δίνεται η δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να εξεταστεί δωρεάν, γρήγορα και ανώνυμα για HIV & Ηπατίτιδα C στην Κινητή Μονάδα της PRAKSIS που θα βρίσκεται εκεί.

Εισιτήρια προπωλούνται:

Σε όλα τα καταστήματα Public
Στα ταμεία της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων
Στο www.viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες
Official Site: www.arkfestival.gr
Facebook: THE ARK FESTIVAL
Twitter: www.twitter.com/ark_festival

Οι τιμές των εισιτηρίων για το ARK Festival έχουν ως εξής:
12 ευρώ (εξαντλήθηκαν)
15 ευρώ (φοιτητικό)
17 ευρώ (γενική προπώληση)
20 ευρώ (στο ταμείο τις ημέρες του φεστιβάλ)
30 ευρώ (διήμερο εισιτήριο)

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight