Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συμφώνησαν με Βενιζέλο οι πολιτικοί αρχηγοί - Όχι οριζόντια και άδικα μέτρα- Θα ισχύσει;

Συμφώνησαν με Βενιζέλο οι πολιτικοί αρχη...

Για Εθνική Στρατηγική μίλησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Η πρόταση για την εθνική στρατηγική, με την οποία προσήλθε στη σημερινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος υιοθετήθηκε στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, ανέφεραν πηγές του ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, κατά τις ίδιες πηγές, υιοθετήθηκε η πρόταση Βενιζέλου να υπάρξει ολοκληρωμένη συμφωνία με την τρόικα, που να περιλαμβάνει τα μέτρα 11,5 δισ. (τα οποία δεν θα πρέπει να είναι οριζόντια και άδικα), την άμεση εκταμίευση της δόσης, την παράταση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής και την άμεση μείωση του χρέους με τους τρεις τρόπους που ανέλυσε ο κ. Βενιζέλος, χθες στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή συνεδρίαση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι η μείωση του ονομαστικού βάρους του χρέους πρέπει να γίνει, όχι μέσα από κούρεμα του πρώτου διακρατικού δανείου ή του δανείου του EFSF προς την Ελλάδα, ούτε με κούρεμα των δανείων του ΔΝΤ, αλλά με την απευθείας, από το EFSF, ανακεφαλοποίηση των ελληνικών τραπεζών, με την επαναγορά ομολόγων του ελληνικού δημοσίου στη δευτερογενή αγορά και τουλάχιστον με τη μεταφορά στην Ελλάδα των κερδών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από το χαρτοφυλάκιο ελληνικών ομολόγων που κατέχει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις