Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτο! Διέσχισε όλη την Πελοπόννησο με αλεξίπτωτο πλαγιάς!

Απίστευτο! Διέσχισε όλη την Πελοπόννησο ...

Ο Domenico Pizzi ξεκίνησε από τον Παναχαϊκό και προσγειώθηκε στο Γύθειο

Ο Domenico Pizzi ξεκινώντας την πτήση του πιο βορειανατολικά, από τα 1800 μέτρα ύψος στις Ανεμογεννήτριες του Παναχαϊκού. Πετώντας με το καινούργιο του Παραπέντε OZONE - Enzo (και χωρίς κάποια μηχανή εννοείται) ξεκίνησε το μακρύ ιπτάμενο ταξίδι του στο εξαιρετικά δύσκολο ανάγλυφο τεραίν της Πελοποννήσου. Πέταξε πάνω από όλες τις μεγάλες βουνοκορφές, Χελμό, Μαίναλο και Ταύγετο, για να προσγειωθεί μετά από 6 ώρες περίπου σπάζοντας όλα τα Ελληνικά ρεκόρ απόστασης, πολύ κοντά στο Γύθειο. 173,3 χιλιόμετρα απόστασης σε ευθεία!!!

Νέο Παννελλήνιο ρεκόρ από τον Domenico Pizzi σε μία ανεπανάληπτη πτήση!!!!!

Λίγα λόγια για τον πολύ καλό μας φίλο τον Domenico...

Ο Domenico Pizzi είναι μέλος της Λέσχης Αλεξιπτώτου Πλαγιάς της Πάτρας και από τους πιο αγαπητούς φίλους, μας επισκέπτεται συχνά πυκνά τα τελευταία χρόνια όντας παντρεμένος τώρα πια με την εκλεκτή της καρδιάς του την Χρυσούλα από την Πάτρα. Στο παρελθόν κατοικούσε και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνιμα στην περιοχή μας στην Πάτρα υπηρετώντας την ιατρική στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ενώ τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Βόρεια Ιταλία υπηρετώντας εκεί την ιατρική.

Ο Domenico έχει διακριθεί πάρα πολλές φορές τόσο σε παρόμοιες πτήσεις ανοικτής απόστασης, στην Πελοπόνησσο κυρίως αλλά και σε όλη την Ελλάδα και βέβαια στην Ιταλία, όσο και σε Πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες Αλεξιπτώτου Πλαγιάς.

Η συγκεκριμένη, πρόκειται για μία απίστευτη και εξαιρετικής δυσκολίας πτήση και ένα απρόσμενο Πανελλήνιο ρεκόρ που τίποτε δεν προμήνυε ότι μπορεί να έρθει από την Πελοπόννησο κυρίως λόγω των γεωγραφικών της περιορισμών. Παλιότερες πτήσεις στην Πελοπόννησσο είχαν φτάσει μέχρι τα 115 περίπου χιλιόμετρα. Ο Domenico εξάντλησε ίσως όλα τα περιθώρια που δίνει το μεγάλο μας νησί, τόσο μεγάλο που εμείς οι ίδιοι που το κατοικούμε δεν το αισθανόμαστε έτσι.

Του στέλνουμε τα θερμότερα συγχαρητήρια μας, την αγάπη μας και τη μεγάλη χαρά μας, καθώς χθες Κυριακή έκανε αυτό το μεγαλειώδες ''πτησουλάκι'' όπως λέει ό ίδιος και σήμερα Δευτέρα ταξιδεύει ήδη για Ιταλία!

Και σε ανώτερα Domenico... !

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις