Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πώς αντέδρασε η Μενεγάκη μετά τις φωτογραφίες που έδειχναν τον πωπό της!

Πώς αντέδρασε η Μενεγάκη μετά τις  φωτογ...

Δεν είναι τυχαίο που μέρος των διακοπών της το πέρασε στο σκάφος του ισχυρού άντρα του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά

Είναι μια περίοδος σημαντική για την Ελένη καθώς αυτό που θέλει είναι να εξασφαλιστεί επαγγελματικά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μέρος των διακοπών της το πέρασε στο σκάφος του ισχυρού άντρα του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά.

Δεν είναι τυχαίο πώς ακολούθησε τον κ. Κοντομηνά στη συναυλία του Ρέμου στη Χαλκιδική-εκεί βεβαίως είχε λόγους ο Ρέμος να είναι χαρούμενος-, δεν είναι τυχαίο πώς δεν ξεκολλούσε απο δίπλα του όλες αυτές τις μέρες.

Παρασκηνιακά και μόνο σας μεταφέρω ότι ο Κοντομηνάς έχει σε μεγάλη εκτίμηση την Καραβάτου και μπορεί…λέω εγώ τώρα…μπορεί να την έχει στο μυαλό του ως χρυσή εφεδρεία. Ποιος ξέρει. Ο καιρός θα δείξει! Το σενάριο αυτό στην παρούσα φάση μπορεί να φαντάζει μακρινό. Μπορεί η ίδια η Καραβάτου να μη θέλει να γυρίσει στα παλιά και την παλιά της γειτονιά. Μπορεί να γουστάρει κάτι στα Νότια. Το σίγουρο είναι πώς οι φωτογραφίες που πρώτο το gossip-tv.gr έφερε στην επιφάνεια απο το περιοδικό Ciao δεν ωφέλησαν την πμεσημεριανατζού του Alpha.

Η ίδια η Μενεγάκη μιλώντας σε φίλους απόρησε για τον λόγο που κάποιοι προσπαθούν ν΄αποδομήσουν την εικόνα της. Λες και δε κατέβασε μόνη της το μαγιό ή της το κατέβασαν οι συνεργάτες του περιοδικού! Πάντως ενοχλήθηκε αλλά δε το έδειξε…Το έχει κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν αυτό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight