Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νέα επίθεση του Άδωνι κατά του Indymedia

Νέα επίθεση του Άδωνι κατά του Indymedia

Τι του απάντησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας

Οι δικογραφίες για το δικτυακό τόπο Indymedia βρίσκονται στον εισαγγελέα και δεν προτίθεμαι να παρέμβω στο έργο της δικαιοσύνης, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη. Αναπτύσσοντας την ερώτησή του, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για αδράνεια του ελληνικού κράτους μπροστά στην απίστευτη, όπως είπε, πρόκληση να προβάλλονται και να προωθούνται από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα εγκληματικές και τρομοκρατικές πράξεις.

«Μέσα από την ιστοσελίδα που βρίσκεται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο απειλούνται Έλληνες πολίτες. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί», τόνισε.

«Ο νόμος θα εφαρμόζεται απαρέγκλιτα σε κάθε κατεύθυνση. Σε κράτος ευνομούμενο δεν υφίσταται καμία άλλη επιλογή ... Οι δικογραφίες βρίσκονται στον εισαγγελέα δεν προτίθεμαι να παρέμβω στο έργο της ελληνικής δικαιοσύνης. Θα σημειώσω όμως ότι συμφωνώ με τα λεγόμενα σας», ανέφερε στην απάντησή του ο κ. Δένδιας.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης,

«Πράγματι», είπε, «η ιστοσελίδα Indymedia φιλοξενεί απόψεις του αντιεξουσιαστικού χώρου και των τρομοκρατικών οργανώσεων», αλλά «υπάρχει συγκεκριμένη υπηρεσία στην ΕΛΑΣ που ασχολείται με αυτά τα θέματα», σημείωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις