Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Θολό τοπίο στον ΝΟΠ, το δίλημμα του Γιάννη Γιαννουρή

Θολό τοπίο στον ΝΟΠ, το δίλημμα του Γιάν...

Καμία κίνηση από την πατρινή διοίκηση ακόμη για την ομάδα πόλο

Ο ΝΟΠ είναι μία από τις αγαπημένες ομάδες όλων των Πατρινών. Όλοι έχουμε την ανάμνηση του 1995 με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας και γενικότερα τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχαν οι "δαίμονες" την δεκαετία του '90 στις ελληνικές και ευρωπαϊκές πισίνες.

Από την τελευταία επιτυχία του ομίλου έχουν περάσει πολλά χρόνια και δυστυχώς δεν έχει γίνει κάτι έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να βρει την χαμένη αίγλη της.

Ούτε η προσπάθεια της διοίκησης του Τάκη Λαμπρόπουλου με το ΝΟΠ στην Α2 Εθνική όπου αγωνίσθηκε με δικά του παιδιά απέδωσε καρπούς, αλλά ούτε και τώρα έχει γίνει κάτι που να δείχνει ότι έρχονται καλύτερες ημέρες.

Την περσινή σεζόν βρέθηκε και δούλεψε στην Πάτρα ένας από τους κορυφαίους Έλληνες τεχνικούς, ο Γιάννης Γιαννουρής που κατάφερε να κάνει τους φιλάθλους να επιστρέψουν στην πισίνα, αλλάζοντας γενικότερα την εικόνα του πατραϊκού πόλο φέρνοντας στην πόλη μας την Εθνική ανδρών λίγο πριν το Λονδίνο και γενικότερα δούλεψε μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Αυτός λοιπόν ο κορυφαίος προπονητής δεν ξέρει καν τις προθέσεις των διοικούντων του ΝΟΠ για τη νέα σεζόν, αν και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι αν δεν γίνουν κάποιες ουσιαστικές αλλαγές για να μπορεί να δουλέψει με ηρεμία δεν είναι διατεθειμένος να παραμείνει.

Από εκεί και πέρα καμία κίνηση σε ότι αφορά το έμψυχο υλικό της ομάδας που πολλά ακούγονται και γράφονται για το ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα φύγουν και γενικά υπάρχει μία έλλειψη κινητικότητας λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι.

Το θέμα πάντως είναι ένα το κύπελλο του '95 έχει περάσει στο παρελθόν, οι διακρίσεις στο Λεν Τρόφι το ίδιο και επιτέλους η πατρινή ομάδα θα πρέπει να βρει την ταυτότητά της και να εκμεταλλευτεί την περσινή παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.

Άλλωστε αυτή ήταν και η ελπίδα όλων όταν έφερε η περσινή διοίκηση τον Γιαννουρή στον Όμιλο, ότι δηλαδή θα υπήρχε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για το τμήμα πόλο γενικότερα.

Ολοκληρώνοντας να τονίσουμε ότι όταν μιλάμε για τον Γιάννη Γιαννουρή αναφερόμαστε σε έναν από τους υποψηφίους προπονητές της Εθνικής ανδρών.

 

ΑΜΑΛΙΑ ΛΑΛΙΩΤΗ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports