Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απίστευτο: Η Χρυσή Αυγή συγκροτεί τάγματα ασφαλείας στη Μεσσηνία

Απίστευτο: Η Χρυσή Αυγή συγκροτεί τάγματ...

Πρωτοστατεί ο απόστρατος αστυνομικός και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο νομό Μεσσηνίας Φώτης Μπέλλος

Στην (ανα)σύσταση των "ταγμάτων ασφαλείας" πρωτοστατεί ο απόστρατος αστυνομικός και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο νομό Μεσσηνίας Φώτης Μπέλλος. Σε ανακοίνωση που έστειλε στην τοπική εφημερίδα "Ελευθερία" καλεί τους νέους “από 15 έως… 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση”.

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης περιγράφει τους στόχους των "ταγμάτων ασφαλείας": "Η μεγάλη εγκληματικότητα που μαστίζει την περιφέρειά μας και όλη την Ελλάδα προέρχεται κυρίως από την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων εγκληματιών, κατοχής της χώρας μας, από τους θρασείς και υπότροπους εγκληματίες, γύφτους-τσιγγάνους, μάστιγα εγκληματικότητος κατά των Ελλήνων".

Για τους αστυνομικούς του Τμήματος Μελιγαλά η ανακοίνωση αναφέρει: "Να μετατεθούν από το ανεπαρκές υπάρχον στα χαρτιά Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά, όσοι αστυνομικοί είναι ανεπαρκείς, φοβισμένα ανθρωπάκια και λειτουργούν ως να ευρίσκονται στο αμπέλι τους, χωρίς υπηρεσιακή γνώση και συνείδηση".
Τέλος ο κ. Μπέλλος πετά το γάντι στον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας, ταξίαρχο Βασίλη Γεωργακόπουλο, γράφοντας ότι η συγκρότηση συντονιστικής επιτροπής για τη δημιουργία των ''ταγμάτων ασφαλείας'' αποτελεί απάντηση στην συνέντευξη που έδωσε στην "Ελευθερία" ο κ. Γεωργακόπουλος, στην οποία είχε δηλώσει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να υποκαταστήσει την αστυνομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις