Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γαστούνη: Μηχανάκι «εισέβαλε»... σε σπίτι! - Δείτε Φωτο

Γαστούνη: Μηχανάκι «εισέβαλε»... σε σπίτ...

Με μώλωπες τη γλίτωσε ο οδηγός του δίκυκλου

Τυχερός, μέσα στην ατυχία του, στάθηκε χθες το μεσημέρι ο οδηγός ενός μοτοποδηλάτου στο κέντρο της Γαστούνης, όταν του «κώλυσε» το γκάζι με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» στην τζαμαρία ενός σπιτιού! Ο οδηγός του μοτοποδηλάτου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με μώλωπες, γδαρσίματα και κοψίματα, έχοντας αποφύγει τα χειρότερα!

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι. Ο οδηγός του μοτοποδηλάτου είχε παρκάρει στην πλατεία Ηρώων και εκείνη την ώρα έφευγε. Κάτω από αδιευκρίνιστες ωστόσο συνθήκες, το γκάζι του μοτοποδηλάτου κώλυσε με αποτέλεσμα να διασχίσει όλη την πλατεία, να περάσει κάθετα τον δρόμο, χωρίς ευτυχώς εκείνη την ώρα να περνά κάποιο αυτοκίνητο και να καρφωθεί στην τζαμένια πόρτα του απέναντι σπιτιού.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που όχι μόνο έσπασε η τζαμαρία, αλλά ολόκληρη η σιδερένια πόρτα.. έφυγε από τη θέση της! Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο πεζοδρόμιο με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και τους περίοικους να συγκεντρώνονται στο σημείο προκειμένου να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ζαλισμένος ακόμα από την σύγκρουση τους εξήγησε τι είχε συμβεί, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης.

«Άκουσα έναν δυνατό ήχο σαν να γκρεμίζεται το σπίτι» είπε στην εφ. «Πατρίς» ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κ. Θοδωρής Ρέγκλης και συνέχισε: «Πετάχτηκα έξω, όπως και πολύς κόσμος, να δω τι συμβαίνει και τότε αντίκρισα το μηχανάκι να έχει καρφωθεί πάνω στην πόρτα. Ο οδηγός μας εξήγησε ότι κώλυσε το γκάζι του και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις