Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Lady Gaga βγάζει άρωμα και κοντράρει την αντίπαλο της Μαντόνα

Η Lady Gaga βγάζει άρωμα και κοντράρει τ...

Το «Fame» όπως λέγεται θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία την 1η Σεπτεμβρίου και θα κοστίζει την τιμή των 35 ευρώ

Η κόντρα ανάμεσα στην «παλιά» και έμπειρη Μαντόνα και τη «νέα» ποπ σταρ Lady Gaga καλά κρατεί και πλέον επεκτείνεται και εκτός της μουσικής βιομηχανίας (cd, συναυλίες), στο χώρο του μάρκετινγκ και της μόδας και συγκεκριμένα στο χώρο του αρώματος.

Η πολυσυζητημένη, εκκεντρική καλλιτέχνιδα Lady Gaga (26 χρονών) λανσάρει την περίοδο αυτή το άρωμα της με τον τίτλο «Fame-Δόξα» το οποίο από την 1η Σεπτεμβρίου θα πωλείται στα καταστήματα αρωμάτων της Γαλλίας. Μάλιστα η διάσημη ποπ σταρ, ερμηνεύτρια γνωστών επιτυχιών όπως το «Poker face», το «Paparazzi», το «Alejandro», το "Born this way" κ.α.,  αναμένεται στις 23 Σεπτεμβρίου να βρεθεί στο κατάστημα της γνωστής εταιρείας καλλυντικών Sephora του Παρισιού στο Champs Elysees με την οποία συνεργάζεται, όπου και θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της καμπάνιας του αρώματος της, ένα σπέσιαλ σώου.

Το άρωμα της θα κοστίζει στη Γαλλία 39 ευρώ τα 50 ml και θα είναι σαφώς φθηνότερο από το άρωμα που έβγαλε τον περασμένο Απρίλιο η 54χρονη Μαντόνα με τίτλο «Truth or Dare-Αλήθεια ή Τόλμη» που πωλείται προς 45 ευρώ! Πάντως και οι δυο ποπ σταρ τυγχάνει να απευθύνθηκαν στην ίδια εταιρεία δημιουργίας αρωμάτων, την περίφημη Coty!

Τώρα ποια θα πουλήσει περισσότερο θα φανεί στην πορεία. Αναμένουμε τα αρώματα τους και στην ελληνική αγορά. Η Lady Gaga που με τις εξωφρενικές της εμφανίσεις και κοστούμια καταφέρνει πάντα να γίνεται θέμα συζήτησης, προκάλεσε και σάλο στην Αμερική με την τολμηρή φωτογράφηση της για την διαφημιστική καμπάνια του αρώματος της όπου η ίδια φορά μάσκα στα μάτια της ενώ στο γυμνό της σώμα φαίνονται να σκαρφαλώνουν στα επίμαχα σημεία μικρά πλάσματα που σε πιο κοντινή θέαση, αποκαλύπτεται ότι είναι γυμνοί άνδρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight